IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блейк Лайвли още е ядосана на Райън, че си е купил уелски футболен отбор

12 август 2022 18 00

Рейнолдс разкри, че жена му е одобрява скъпото му хоби

Getty Images

Getty Images

Райън Рейнолдс разкри в ново интервю, че съпругата му Блейк Лайвли никак не е щастлива от факта, че наското той си купи уелски футболен отбор без да се допита до нея. „Все още се опитваме да изгладим нещата помежду ни по този въпрос“.

Рейнолдс обясни, че се е заговорил с колегата си Роб МакЕлхени и двамата решили да купят част от уелския футболен отбор "Wrexham AFC", без да се консултират с Лайвли. По време на участието си в шоуто "Jimmy Kimmel Live" във вторник, 45-годишният Рейнолд обясни, че с Роб станали приятели, след като звездата от "Дедпул" изгледал сериала на МакЕлхени „Винаги е слънчево във Филаделфия“ и се почувствал задължен да му каже колко много харесва работата му.

„С напредването на възрастта все повече започвам да си мисля, че трябва по-често да казвам на хората защо ги ценя", обясни Райън действията си.

Роб и Райън бързо се сприятеляват и решават да купят заедно футболния отбор от Уелс. „Спомням си, че след като ни хрумна тази абсолютно безумна идея, казах на жена ми:„ Имам наистина лоша новина и тя е, че може би съм купил половината от националната футболна лига в Уелс. "

Актьорът сподели, че реакцията на съпругата му на новината е "никак не била добра". „Все още изглаждаме мненията си по този въпрос", разкри той.

Уелският футболен отбор на Райън Рейнолдс и Роб МакЕлхени направи своя дебют в САЩ в подгряващ мач през юли. Като изключим лекия стрес върху брака си, Рейнолдс се пошегува, че МакЕлхени е „най-добрият бизнес партньор“, който някога е имал, докато двойката се готви да издаде новата си документална поредица, която проследява как актьорите се ориентират в новата си роля от реалния живот, а именно на мениджъри на футболен отбор. Филмът ще документира моментите зад кулисите от срещата с отбора до поставянето на оборудването във фитнеса.

През май Рейнолдс и Лайвли бяха забелязани с МакЕлхени да аплодират своя отбор в кулоарите на футболния стадион "Уембли" в Лондон. Въпреки че тогава "Wrexham" загуби с 1-0 от "Bromley", компанията изглеждаше усмихната.

След като направиха съвместна оферта за инвестиране във футболния клуб през есента на 2020 г., Рейнолдс и МакЕлхени финализираха покупката си през февруари 2021 г., съобщи CBS Sports.

„Това е специален ден за нас двамата да станем най-новите стюарди в дългата и легендарна история на Wrexham AFC“, казаха актьорите в съвместно изявление тогава.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари