IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алекс Раева с цветно предложение от Гърция

12 август 2022 17 50

Певицата показа страхотна плажна визия

IStockphoto

IStockphoto

Алекс Раева за пореден път избра Гърция за своята морска почивка. Певицата, която от известно време се изявява и в жанра стендъп комедия, показа най-новата си плажна визия. 

„Цветно, красиво и опияняващо!“, написа тя, споделяйки няколко снимки от своята ваканция в нашата съседка. 

На първия кадър Раева носи шарена рокля с тропически принт. Тя се закопчава с множество дървени копчета, като е комбинирана с плетено коланче с миди на кръста, вързано на панделка. 

Звездата е застанала така, че демонстрира и множеството плетени гривни на едната си ръка - в тон с цветовете на нейния морски тоалет, който е с буфан ръкави. 

„Разкошна си, Алекс!!! Вдъхновение за нови пътешествия!!!“, пише последователка на певицата, правейки й комплимент за сполучливата визия. 

На другите снимки от галерията на Раева виждаме и част от красотата на остров Скопеос, който тя е посетила. 

Наскоро звездата от тв екрана показа и как си прекарва вечерите край морския бряг - с чаша студено питие, на палубата на яхтата, която тя и нейната компания са наели. Малко преди това тя сподели и една снимка без грим, на която е в компанията на Орлин Горанов. Певецът наскоро отбеляза своя рожден ден по бански и се предполага, че изпълнителката и нейният мъж са били в Гърция именно по този повод. 

В началото на август Алекс Раева имаше повод за празник

Нейното момиченце - Лиа, стана на 3 годинки. По този повод тя показа неговата първа снимка в лице. 

„Честит рожден ден, мой пътеводител в света на щастието през последните 3 години“, коментира тя в Instagram, където получи множество поздравления за здравето и благополучието на своята рожба. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари