IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На 53 години почина актрисата Ан Хечи

12 август 2022 21 13

Звездата катастрофира тежко на 5 август

Снимка: БГНЕС

Американската актриса Ан Хечи почина седмица след като беше тежко ранена при автомобилна катастрофа. Новината беше потвърдена от семейството й, след като преди това обявиха, че тя ще бъде свалена от животоподдържащи апарати., съобщи The Guardian.

Тъжната новина беше потвърдена и от говорителя на актрисата. "Днес загубихме ярка светлина, мила и щастлива душша, любяща майка и лоялна приятелка", се казва в официалното съобщение от името на семейството и приятелите на Хечи. 

"Ан ще липсва много, но ще я помним чрез нейните красиви синове, невероятната й работа и яростната борба за по-добър свят. Нейната смелост в името на истината, разпространението на любов и приемственост, ще продължат да имат влияние в света", се казва още в изявлението. 

Говорителят на семейството отрече слуховете, че Хечи е свалена от апаратите, тъй като сърцето й ще продължи да бъде поддържано заради работата на органите. Приживе актрисата е изявила желание да дари органите си, като в момента се търсят подходящи кандидати. 

Лекарите не даваха добри прогнози за здравословното й състояние. Хечи е шофирала автомобила си и се е блъснала в къща на 5 август, с което е предизвикала пожар в западен район на Лос Анджелис.

Органите на реда разкриха, че в кръвните изследвания на звездата е имало следи от наркотици.

Ан Хечи е известна с филми като "Дони Браско" с Джони Деп, римейка на "Психо". Бе екранна партньорка на Харисън Форд в "Шест дни, седем нощи". Ролята й в сериала "Друг свят" й носи награда "Еми". Също така тя е майка на двама сина, а партньорка в живота й бе телевизионната водеща Елън Дедженеръс.

Мнозина се надяваха, че Хечи ще се възстанови, след като близък до актрисата съобщи първоначално, че е в "стабилно" състояние. Пожарникарите казаха, че тя е говорила с тях, докато е била измъквана от останките на автомобила и откарана в болницата.

Но актрисата малко след това загубила съзнание и на 8 август стана ясно, че тя е в "изключително критично състояние" и е изпаднала в кома.  Семейството й каза в изявление, че не се очаква тя да оцелее и че тя е държана на животоподдържащи апарати, за да се определи дали органите й могат да бъдат дарени.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари