IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Появиха се първите снимки на сина на Къванч Татлъту

16 август 2022 10 40

Дали бебето ще прилича на турския Брад Пит?

Getty Images

Getty Images

Появиха се първите снимки на сина на актьора Къванч Татлъту и съпругата му Башак Дизер. В социалните медии бяха разпространени кадри на 4-месечното бебе на турската телевизионна звезда и на модната дизайнерка, които са направени от разстояние. Медиите в южната ни съседка разпространиха и набор от неясни снимки на детето, докато то е носено в чанти тип кенгуру и слинг на гърдите на гордия си баща, докато семейството е на почивка в Бодрум.

Къванч и синът му Курт са снимани отдалеч, така че чертите на лицето на бебето не са видими. Все пак феновете на турския Брад Пит са убедени, че малкият ще прилича повече на баща си, тъй като има руса коса и по-светъл тен на кожата, за разлика от майка си, която е брюнетка с по-матова кожа.

Татлъту изненада почитателите си със странното име на сина си (което означава „вълк“ на турски), когато го обяви в средата на април т. г. Той написа в публикация в своя акаунт в Twitter „Взехме Курт Ив в ръцете си и той е в добро здраве, слава богу.

По-късно Къванч обясни и причината да избере това име за детето си с думите: „Курт е много специално име за мен, защото връзката ни с Башак започна докато снимах сериала „Вълкът и Принцесата“. Тази връзка продължи осем години, а нейният плод е това дългоочаквано дете.“

Друга новина около Татлъту е, че наскоро си е купил къща в Лондон, в един от най-престижните квартали на британската столица. Сумата за жилището е около 700 000 британски паунда.

 

Освен това Къванч и Башак наскоро са се сдобили и със собствена яхта от типа катамаран, проектирана специално за тях в Индия, като яхтата вече носи името на сина им „Курт Ив“.

Татлату коментира появата на сина си, описвайки чувствата си така: „Мислех, че бащинството ще ме направи по-тревожен човек, но откакто получих добрата новина, всичките ми страхове изчезнаха.“

Трябва да се отбележи, че Къванч и съпругата му Башак се запознават още през 2008 година по време на снимките на сериала „Забранена любов“, в който тя отговаря за дизайна и координирането на костюмите на актьорите. Постепенно приятелството им прераства в любовна афера. Двамата започват връзката си през 2014-а, а сключват брак през 2016 г. на церемония, състояла се във френската столица Париж, на която присъстваха само приятели. Любопитен факт е, че на сватбата им не са присъствали родителите на Къванч, които не харесвали снахата, тъй като е с няколко години по-възрастна от сина им.

Турският актьор, който е мегапопулярен и в арабския свят, скоро ще се завърне на екрана с нов сериал по Netflix.

 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Детето се казва Курт Ефе, откъде го съчинихте това Курт Ив!? Това не е на английски а на турски! Копи-пейст и хоп статия.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар