IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел: Никога не съм била толкова влюбена

16 август 2022 17 50

Изпълнителката казва, че е готова за още деца

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Кариерата на Адел няма много ниски точки. Британската певица и текстописец се движи по стабилна орбита на успеха след издаването на прочутия си дебютен албум „19“ през 2005 година. Досега има 15 награди „Грами“ и постига такава слава, че песните ѝ стават синоним на разбитото сърце. Миналия ноември, след шестгодишна пауза, Адел издаде четвъртия си студиен албум, „30“, който стана най-продаваният за годината в САЩ.

Въпреки огромния успех, изпълнителката не може да се отърси от болката, която изпитва на 20 януари тази година. Тогава тя публикува сърцераздирателно видео, с което информира последователите си, че трябва да отмени плануваните концерти в Лас Вегас, които трябваше да започнат на следващата вечер.

„Това беше най-лошият момент в кариерата ми досега“, казва Адел пред списание ELLE, на чиято корица застава. Досега тя не е коментирала публично отмяната, която създаде много поводи за спекулации. Според някои, проблеми между екипа на изпълнителката и организаторите в Лас Вегас са попречили за провеждането на концертите. Други твърдяха за заразяване с коронавирус, а трети споменаха и темата за недостатъчно заплащане.

Преди да публикува видеото, Адел е била будна 30 часа, за да реши дали да направи избор, който е смятала за правилен още преди седмица. Но екипът ѝ, ядосан заради отмяната на множество изпълнения заради омикрон, е вярвал, че може да постигне нещо различно. На карта е било заложено и много повече от просто концерт – месеци на организация и репетиции, препитанието на бандата и екипа, както и неизвестна сума пари в инвестиция.

Въпреки разпродадените концерти, множеството фенове, които са направили всичко възможно, за да бъдат в Лас Вегас в този момент заради Адел, тя решава да отмени концертите. Причината не е тази, която всички си мислят, а фактът, че изпълнителката не се е чувствала готова да даде на феновете това, което заслужават.

„Просто нямаше душа във всичко това. Сцената не беше правилна. Не чувствах връзка с нищо, липсваше интимност“, казва Адел. Допълва, че е опитала всичко, за да постигне желания резултат в тази обстановка, но нещата така и не се получили.

Решението е било „брутално“, но също така е било избор, право на който Адел си е извоювала през всичките тези години, в които доставя на публиката велики албуми и незабравими песни. „При нея всичко опира до автентичност“, казва Джонатан Дикинс, който е неин мениджър от 18-годишна възраст. Според него, Адел иска да излезе и да направи шоу, от което е доволна и знае, че феновете също ще останат доволни.

„Първите няколко месеца бяха много, много трудни. Бях засрамена. Но всъщност това помогна на самоувереността ми да расте още повече, защото беше най-смелото нещо, което съм правила. Не мисля, че много хора са правили подобно нещо. Горда съм със себе си, защото отстоях това, в което вярвам“

Концертите в Лас Вегас все пак ще се състоят, но към края на 2022 година. Тогава Адел ще направи нощни изпълнения в петък и събота в продължение на няколко седмици.

Напук на професионалните трудности, Адел намира любовта на живота си в лицето на Рич Пол. Двамата са заедно от 2021 година, но се познават много преди това. Връзката им започва като приятелска, прераствайки постепенно в романтична. В момента Адел и Рич Пол обзавеждат общ дом, а преди няколко месеца се заговори и за годеж. Повод за това беше масивният диамантен пръстен, който изпълнителката носеше по време на наградите BRIT.

„Никога не съм била толкова влюбена. Обсебена съм от него“, казва певицата пред ELLE. През май двамата празнуваха 34-ия рожден ден на Адел и първата си годишнина заедно. Седмица по-късно стана ясно, че влюбените са решили да закупят имение в Бевърли Хилс, където преди това е живял Силвестър Сталоун.

Рич Пол има три деца, които усилено помагат за реновирането на дома. Адел споделя, че спортният мениджър я кара да се чувства спокойна и защитена, насърчавайки я да води по-свободен начин на живот, като не се интересува от постоянните преследвания на папараците.

Попитана дали иска да се омъжи отново, Адел категорично отговаря с „Да“. Тя прекрати брака си със Саймън Конеки през 2019 година, от когото има и 8-годишен син – Анджело. Бившите съпрузи продължават да поддържат добри отношения, като дори живеят в съседство, за да поделят грижите за момчето си.

Адел Гети

Снимка: Getty Images

Относно слуховете за годеж, Адел не отрича и не потвърждава нищо. „Е! Е. Е, не съм омъжена все още. Не съм омъжена“, казва тя. Допълва, че в момента е много щастлива и влюбена, като е напълно готова да мине отново под венчилото. Малко по-късно обаче изпълнителката казва, че не е сгодена, просто харесва масивните бижута и затова е избрала диамантения пръстен за червения килим.

Относно децата обаче отговорите ѝ са по-категорични. „Със сигурност искам още деца. Аз съм домошар и матриарх, като стабилният начин на живот ми помага в музиката“, казва Адел. Но в момента мислите ѝ са насочени изцяло към Вегас и опита да се реваншира на всички фенове, които, според нея, е разочаровала.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари