IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новият дом на Уилям и Кейт – без стая за бавачката

17 август 2022 14 50

Джордж, Луи и Шарлот за първи път ще живеят без домашната помощница

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън и принц Уилям съвсем скоро ще напуснат Лондон, за да се преместят в новия си дом в Уиндзор. Двамата предпочитат по-спокойната провинция, за да дадат възможност на децата си да изживеят едно нормално детство сред природата. Промяната обаче няма да е само в имотите, но и в личния живот на кралските особи.

Мария Борало, която досега живееше и се грижеше за децата на херцозите на Кеймбридж, няма да има стая в новото жилище в Уиндзор. Това означава, че тя няма да е постоянно до Джордж, Луи и Шарлот, което ще даде възможност на Уилям и Кейт да отглеждат децата си сами. В новия им дом има само четири спални – по една за всяко дете и една за родителите.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Все пак Борало остава бавачката на Джордж, Шарлот и Луи, но ще живее в друг имот заедно с останалата част от екипа на херцозите. Това е значителна промяна за децата, които досега са живели заедно с Мария в продължение на осем години. Тя също така е присъствала на множество кралски събития, носейки униформата на Norland College, откъдето се сдобива с най-добрата подготовка за детско възпитание. Родената в Испания бавачка често придружава семейството по време на ваканциите им в Норфолк.

Една от основните причини за преместването на Уилям и Кейт е това, че искат да бъдат по-близо до новото училище на децата си в Бъркшър. Джордж, Луи и Шарлот ще започнат новата година съвсем скоро, през септември. „Местенето най-вече е заради училището“, казва приятел на двойката.

Уилям и Кейт също така се опитват да предоставят на децата си по-нормален живот, въпреки кралското им потекло. Те искат да оставят и да взимат наследниците си от училище, да бъдат заедно на вечеря и закуска, както и да ги приспиват вечер.

принц Уилям,

Снимка: Getty Images

Новият им дом ще бъде само на 10 минути пеша от този на кралица Елизабет, както и е съвсем близо до родителите на Кейт – Майкъл и Каръл. Децата ще имат възможност да канят приятелите си от училище за игра на широката поляна в Уиндзор, както и ще разхождат кучето, без да се притесняват от папараци или натоварените улици в Лондон.

Източник потвърди, че кралското семейство ще се премести в провинцията преди началото на учебната година. Това означава, че те най-вероятно ще се засекат с принц Хари и Меган Маркъл, които се очаква да посетят Великобритания отново през септември и да останат в имота си в Уиндзор. Засега обаче няма организирана среща между двете семейства.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари