IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На 53 години Дженифър Анистън все още има какво да покаже

17 август 2022 14 30

Актрисата публикува снимки от почивката си с Джейсън Бейтман

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Анистън показа резултатите от постоянните тренировки и здравословния начин на живот, публикувайки снимки от последната си почивка.

53-годишната актриса сподели няколко кадъра от последното си плажно приключение, на което са присъствали близките ѝ приятели Джейсън Бейтман и съпругата му Аманда Анка. Анистън, която се кълне в ежедневните тренировки и медитацията, изглежда повече от добре за годините си, позирайки на плажа по бански и с мокра коса. Мястото на почивката не е известно, но това нямаше никакво значение за феновете, които бяха впечатлени от фигурата ѝ.

На една от снимките се вижда как Дженифър лежи на плажа, правейки си селфи, а зад нея Аманда сякаш току-що излиза от водата. На друг кадър актрисата от „Приятели“ вече нагледно показва стегнатото си тяло, лежейки по гръб на шезлонга. Тя носи бански от две части, като бикините и горнището са в два различни цвята – розово и черно. Главата ѝ е покрита със сламена шапка, а зад нея се разкриват малко тъмни облаци, които сякаш искат да развалят блаженството на почиващите.

Облаците обаче трудно могат да затъмнят банските на Анистън, които са по тенденция от далечната 2010 година. Тогава беше популярно обличането на горнище и долнище в различен цвят, създавайки така наречената мода „блокиране на цветовете“. При нея се носят два напълно противоположни нюанса, които обаче по някакъв начин се допълват и си пасват идеално.

Така Анистън успя да накара повечето от нас да преосмислят следващата си комбинация за плажа в оставащите дни от лятото. Напът сме да извадим различните цветове бански и да започнем да обмисляме как най-добре да ги съчетаем, за да можем да бъдем като любимата ни приятелка.

За да следваме напълно примера на Дженифър, ще трябва да се сдобием и с тяло като нейното. За щастие, актрисата не крие начина, по който го е постигнала, споделяйки своите тайни за здравословен живот и стегната фигура.

В интервю за First For Women тя призна, че поддържа стриктна диета, започвайки деня си с топла вода с лимон, както и изкачване на стълби. Но най-добрата част от деня за нея е, когато настъпи моментът за медитация.

По време на пандемията Дженифър се влюбва в готвенето и всеки ден си приготвя по нещо здравословно за закуска, обяд и вечеря. В началото на деня хапва авокадо и яйца или пък овесена каша с яйца. Казва, че се опитва да включва яйцата във всеки свой ден, независимо под каква форма са те.

„Сложете яйцето точно преди овесената каша да е готова. Това ви дава допълнителен протеин и текстурата става по-хубава“, казва актрисата.

В друго интервю, Анистън споделя, че периодичното гладуване е променило живота ѝ. Тя практикува версията 16:8, в която не яде в продължение на 16 часа. През това време има право да пие само вода или други некалорични напитки.

Що се отнася до тренировките, актрисата казва, че не се щади в залата, но обича да разнообразява нещата. „Промяната на фитнес упражненията е ключът към успеха. Винаги се опитвам да изненадам мускулите си“, откровена е Анистън. Една от любимите ѝ тренировки е изкачването на стълби. Постепенно се влюбва и в скачането на въже, макар в началото да не е била голям фен. „След шест месеца успях да подобря скачането си и сега мога да продължавам с часове“, казва тя в интервю.

Когато не си почива на плажа, Анистън има друг начин за релакс. Наскоро тя сподели и за медитационната си рутина. Признава, че медитира всяка сутрин и пише в дневник за какво е благодарна. „Медитацията винаги е била част от ежедневната ми рутина, но преди правех медитация и после тренирах. Осъзнах, че това не работи за мен. Не трябва да бъде по график. Трябва да бъде нещо, на което си отдаден“, казва актрисата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари