IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Анджелина Джоли – Нокс, вече е висок колкото нея

18 август 2022 10 30

Момчето наскоро навърши 14 години

Getty Images

Getty Images

Най-малкият и единственият биологичен син на Анджелина Джоли и Брад Пит – Нокс, вече е висок колкото майка си. Актрисата и 14-годишният ѝ наследник бяха засечени от папараците да пазаруват заедно в магазин за храна в Лос Фелиз, Калифорния. От кадрите се вижда, че тийнейджърът вече не е малко момче, а пораснал младеж, който има почти същия ръст като Джоли.

От снимките става ясно, че Нокс е истински кавалер и помага на майка си като носи багажа – две хартиени торби, докато Анджи държи още една в лявата си ръка. Актрисата и режисьор изглежда зашеметяващо в бялата си дълга рокля, съчетана с ниски бели чехли и слънчеви очила. Междувременно Нокс пък изглежда небрежно в черни спортни панталони, бяла тениска и бели маратонки.

Нокс има общо петима братя и сестри, включително и 14-годишната му сестра близначка Вивиан Джоли-Пит, които обаче не присъстваха на разходката му до хранителния магазин с майка му. По-рано тази седмица голямата сестра на Нокс, Захара Джоли-Пит, замина да учи в колежа Spelman College, така че Анджелина изглежда е останала с по-малко деца у дома. Освен осиновената от Етиопия Захара, осиновеният от Камбоджа син на Анджи и Брад – Мадокс Джоли-Пит (21), също е студент, но в Южна Корея.

Джоли и Пит имат и 18-годишен син Пакс, осиновен от Виетнам, както и още една биологична дъщеря Шайло Джоли-Пит, която е на 16 години.
Попечителството беше основна спорна точка между известните бивши съпрузи след раздялата им през септември 2016 г. като и до ден днешен те нямат конкретна договорка за отглеждането на непълнолетните си деца, като обаче в по-голямата част от времето си те живеят със своята майка.

Брад и Анджелина също така водят съдебна битка за бизнеса си с винарната си във Франция Chateau Miraval. Анджелина продаде дяловете си от бизнеса през октомври 2021 г., а Брад твърди, че не е бил уведомен за решението ѝ. Той заведе дело срещу Джоли през февруари 2022 г., твърдейки, че тя е продала акциите си умишлено, за да повлияе негативно на бизнеса му с виното.

Междувременно Брад пази връзката си с шестте деца далеч от общественото внимание, докато Анджелина често се снима с едно или с няколко от децата. В допълнение към това, че ги води на събития на червения килим, като филмови премиери, Анджи също така се снима доста редовно как изпълнява майчинските си ангажименти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари