IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Катрин Зита-Джоунс е зловещо бляскава като Мортиша Адамс

17 август 2022 16 30

Разберете повече за предстоящия сериал за семейство Адамс на Netflix

Getty Images

Getty Images

Катрин Зита-Джоунс е зловещо бляскава в новата си роля на Мортиша Адамс в новия сериал „Сряда“ (Wednesday) на Netflix. Луис Гузман пък влиза в ролята на съпруга ѝ Гомес Адамс, която навремето беше поверена на Раул Джулия. 52-годишната холивудска звезда се превъплъщава в емблематичната роля, отлично изиграна преди години от актрисата Анджелика Хюстън.

Съпругата на Майкъл Дъглас облича характерната, изцяло черна дълга рокля на г-жа Адамс, а черната ѝ коса е дълга и изгладена – в същия вампирски външен вид, в който помним и Анджелика като Мортиша.

Семейство Адамс е приело много форми през годините, от телевизионното шоу през 60-те години на миналия век, през високобюджетен филм от 90-те години на миналия век до бродуейския мюзикъл през 2010 г., а неотдавна имаше и нестандартен анимационен филм за семейство Адамс. Новият сериал на Netflix пък е съсредоточен върху зловещата единствена дъщеря на семейството.

Режисьор на сериала е британеца Тим Бъртън, който е известен със странните си, мрачни филми. Главната роля в новото шоу за зловещото семейство обаче е дадена на Джена Ортега, в образа на Уензди, изиграна някога от Кристина Ричи. В ролята на малкия брат Пъгсли пък ще видим актьора Айзък Ордонез. Самата Кристина Ричи също има роля в сериала, която обаче е изненада и още не е обявена от продукцията.

Ричи споделя, че Джена Ортега се справя „невероятно“ като Уензди Адамс в предстоящия сериал. Събитията в шоуто ще се въртят около Уензди, която отива да учи в интернат в малък град, далеч от семейството си. Въпросният град пък е измъчван от мистериозни убийства, които обаче по никакъв начин не притесняват мрачната Уензди.

„Уензди не се страхува от акули, страховити пълзящи животни или нещо подобно, но се страхува от емоции. Откритите прояви на привързаност я подлудяват“, обясняват продуцентите на сериала.

„Уензди се опитва да овладее нововъзникващите си психически способности, да осуети чудовищно убийство, което тероризира местния град, и да разреши свръхестествената мистерия, която забъркват родителите ѝ преди 25 години – всичко това, докато се ориентира в новите си и много заплетени връзки в престижното училище Nevermore Academy,“ пише в резюмето за сериала на Netflix.

„Всяко семейство е странно и това се оказва изключително странно, но те се обичат. И в крайна сметка за това става дума: те винаги пазят гърба си и това е безусловната любов“, казва продуцентът на сериала Алфред Гоф.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари