IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разкриха причината за смъртта на Ан Хечи

18 август 2022 14 50

Актрисата се вряза в къща преди две седмици

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Причината за смъртта на Ан Хечи беше официално посочена от органите на реда.

Звездата от „Шест дни, седем нощи“ е починала от задушаване и термични наранявания, причинени от автомобилната катастрофа на 5 август. Това заключи съдебният лекар в Лос Анджелис. Според него, другите значителни състояния, допринесли за смъртта, включват фрактура на гръдната кост, получена при удар.

Смъртта на Хечи е определена като инцидент, а датата е 11 август.

Ан Хечи

Снимка: Getty Images

На 12 август говорител на семейството на актрисата заяви пред медиите, че тя ще бъде обявена за мъртва, но сърцето ѝ ще продължи да бие чрез машини, за да се даде достатъчно време на фондацията OneLegacy да намери реципиенти, които са подходящи за органите ѝ. Приживе Хечи категорично е посочила, че иска да дари всичко в тялото си на нуждаещи се. Два дни след смъртта ѝ, актрисата беше изключена от машините, след като се намериха реципиенти на органите.

Смъртта на Ан идва само две седмици, след като автомобилът ѝ се вряза в къща в квартал в Лос Анджелис. Според пожарникарите, пристигнали на място, колата се е движила с много висока скорост преди катастрофата, след което се е запалила и е спряла по средата на къщата. Актрисата беше закарана в болницата в критично състояние и с опасност за живота. След това тя беше поставена в изкуствена кома, от която така и не се събуди.

Ан Хечи

Снимка: Getty Images

Седмица след смъртта ѝ, 20-годишният ѝ син Хоумър Лафун, когото тя споделя с бившия си съпруг Колман Лафун каза пред E!News, че усеща само дълбока и неописуема тъга.

„Надявам се мама да не изпитва болка и да е започнала да изучава своята вечна свобода“, каза той, като благодари на феновете за подкрепата и продължаващата любов. Допълни, че в тези тежки моменти разчита на баща си Колман и втората си майка Алекси, които са постоянно до него.

В допълнение на Хоумър, Хечи също така е майка на 13-годишния Атлас Тупър, който се ражда от връзката ѝ с Джеймс Тупър.

Междувременно жената, в чийто дом Хечи се вряза преди две седмици, разказа за случката. Лин Мишел сподели видео в социалните мрежи, в което говори за инцидента, описвайки го като „невероятно, травматично изживяване“.

„Все още се възстановявам и се опитвам да разбера какво се случи, но исках да изразя огромните си благодарности на всеки за любовта, подкрепата и щедростта, които ми изпратиха през последните седмици“, каза тя в клипа. Допълни, че не може да отговори на всички, защото все още се опитва да се справи със ситуацията, но ще се опита да благодари лично на хората.

В края на видеото Мишел насочи камерата към двете си кучета – Бри и Руйбан, които успяват да се измъкнат невредими от катастрофата. „Те също искаха да ви благодарят за подкрепата“, каза тя.

Мишел е била в къщата, когато автомобилът на Ан Хечи катастрофира в нея. В официално изявление на адвоката ѝ се казва, че Лин е съкрушена от случилото се не само защото домашните ѝ любимци за малко е щяло да изгубят живота си, но и защото целият ѝ имот, включително сантиментални вещи, са били разрушени.

Според съседка на Мишел, тя е имала огромен късмет, че е оцеляла. Разказва, че автомобилът на Хечи почти е преминал през цялата къща и почти веднага се е запалил. Първоначално Мишел дори не забелязала, че по средата на една от стаите ѝ има кола, която е обхваната в пламъци.

Няколко часа след инцидента, Дженифър Дюранд, която е хазяйка на Мишел, и нейният съпруг създадоха страница за набиране на средства, с които да помогнат на Лин да се възстанови от случилото се.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари