IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли се опитва да причини максимална болка на Брад Пит

18 август 2022 18 00

Актрисата не спира да говори за инцидента на частния самолет

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Брад Пит смята, че бившата му съпруга Анджелина Джоли се опитва да го нарани максимално, след като направи публични подробностите около инцидент през 2016 година, довел до развода им. Това споделя източник, близък до актьора, пред списание People.

Именно People получи редактирания доклад на ФБР, за който Джоли е поискала да бъде публикуван по Закона за свобода на информацията по-рано тази година. В документите актрисата твърди пред властите, че Пит, докато е бил пиян, е заплашвал нея и шестте им деца на 14 септември 2016 година. Тогава семейството се връщало от Франция с частния си самолет. Разследването приключи през ноември същата година, като никакви обвинения не бяха повдигнати.

Брад Пит

Снимка: Getty Images

Източник, близък до Пит, твърди, че бившите съпрузи са имали въпросните документи от шест години и Джоли вероятно иска да съживи проблем, който е бил болезнен за всички. По думите му, полицията е направила своето разследване, прегледали са всички материали и са решили, че Брад не е виновен.

„Какви са мотивите на едно лице да заема съдебно време и обществени ресурси, за да подаде анонимно искане за Закона за свобода на информацията за материал, с който разполага от години? Има само един – да причини най-много болка на бившия си. Няма полза. Това е вредно за децата и цялото семейство, ако документите станат публично достояние“, казва още източникът.

Джоли твърди пред ФБР, че Пит я е сграбчил, блъскал и крещял по нея в самолета, плашейки нея и децата им с поведението си. И двете страни съобщават за наранявания, като актрисата твърди, че на частния самолет са нанесени щети на стойност 25 000 долара.

„Това не е доказана истина. Това е нейната версия за случилото се. Имаше разследване и нямаше повдигнати обвинения. Стандартно е тези неща да не се оповестяват“, казва още източникът.

Брад Пит,

Снимка: БГНЕС

Службата за закрила на детето в Лос Анджелис и ФБР бяха разследвали Пит след анонимен сигнал за пиянски спор, който той е имал с Джоли, докато семейството е пътувало от Франция към Ел Ей с частния си самолет. Твърди се, че актьорът е обиждал вербално и е посегнал физически на едно от децата. Пит обаче отрече всичко.

ФБР приключи разследването си през ноември 2016 година без обвинения към Брад. По-рано същия месец, Закрила на детето също приключи своето разследване без констатации за злоупотреба.

Брад и

Снимка: БГНЕС

Според доклада на ФБР, Джоли отбелязва, че е имало напрежение между нея и тогавашния ѝ съпруг, твърдейки, че действията му в този ден са я накарали да се чувства като заложница в самолета. Допълва, че той я сграбчил, разтърсил, блъснал в стена и е ударил с юмрук тавана. По думите ѝ, едно от децата им го е нарекло „гадняр“, след което той се запътил към него, но Джоли увила ръце около врата на Пит в стил на задушаване.

Актрисата казва още, че Брад се превърнал в чудовище докато буйствал в самолета, крещейки по цялото си семейство. Тя и децата са били шокирани по време на полета, като през цялото време са били като уплашени и не са знаели какво да правят. Джоли също така твърди, че Пит я залял с бира, а по самолета имало петна от червено вино. В доклада се казва, че по актрисата са намерени наранявания по гърба и лакътя, плюс изгаряне по ръката. Пит е получил драскотина, която Джоли казва, че може да е била от нея.

Източник, близък до Брад, казва, че той е запазил мълчание по този случай, защото знае, че това е най-добро за децата му. „Той поддържа тази позиция, въпреки безкрайния порой от атаки и опити да се използва срещу него“, казва още човекът.

Брад Пит

Снимка: БГНЕС

Бившите съпрузи, които бяха обявени за законно необвързани през 2019 година, са родители на шест деца – 21-годишния Мадокс, 18-годишния Пакс, 17-годишната Захара, 16-годишната Шайло и 14-годишните близнаци Вивиън и Нокс.

Миналата година Джоли разказа повече за развода си в интервю за The Guardian. „Не съм от хората, които взимат подобни решения с лека ръка. Отне ми много, за да бъда в положение, в което почувствах, че трябва да се отделя от бащата на децата си“, казва тя. Допълва, че има много неща, за които все още не може да говори, но иска да намери начин семейството ѝ да продължи напред.

Анджелина Джоли

Снимка: Getty Images

Пит и Джоли са въвлечени в друга отделна съдебна битка за продажбата на дела на актрисата от общата им винарна в Южна Франция. Двамата закупуват шато Miraval през 2008 година, като шест години по-късно сключват брак там. По време на връзката си, актьорите прекарват няколко семейни празника в имението.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари