IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вики от „Мастило“ показа очарователните си дъщери

19 август 2022 11 00

Виктория Терзийска определено е една горда майка

БГНЕС

БГНЕС

Вокалистката на група „Мастило“ Виктория Терзийска за пореден път показа, че е една горда майка. Вики сподели видео с двете си очарователни дъщери Маргарита и София в своя Instagram профил, на което двете момиченца танцуват и се вижда, че са наследили чувството си за ритъм от майка си. „Тотално изтрещяване в обедната почивка. Момичетата, които могат да изкарат цял ден само на гюзлеме и праскови, с първата си инициатива в социалната мрежа“, е написала изпълнителката в профила си до сладкото видео на децата си.

От многозначителния ѝ коментар към видеото става ясно, че децата ѝ са по-скоро злояди, но пък това видимо не пречи на доброто им настроение.

Певицата сключи брак с бизнесмена Петър Величков през 2016-та година и оттогава е една щастлива семейна жена. Вики често споделя снимки от пътуванията със съпруга си по света, както и от семейните им почивки в своите профили в социалните медии. Последната си ваканция съпрузите изкараха на родното Черноморие и по-точно в курорта Лозенец, откъдето споделиха плажни кадри.

Покрай майчинството Вики се отдаде на своя проект за деца „Маргаритка“. Като част от него тя, заедно със свои колеги, записва албуми с най-обичаните детски песнички в ново и съвременно звучене.

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

друга майка с две мо ( преди 1 година )
За мен е проява на изключително лош вкус да се качва клипче на танцуващо момиченце по бикини. Да не говорим за музикалният избор. Маргаритка е много любим детски канал вкъщи, така че какво да очакваме занапред дЕтно ориенталски ритми?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар