IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Епизод пореден: Machine Gun Kelly отново счупи чаша в главата си

19 август 2022 18 00

„Аз съм богат!“, изкрещя той след случката

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Machine Gun Kelly отново показа лудата си страна, чупейки поредна чаша в главата си.

По време на концерт в Кливланд, част от разпродаденото му турне Mainstream, рапърът изпи чаша червено вино, казвайки на феновете, че охраната се опитва да прекрати по-рано шоуто заради стриктен вечерен час. Ако не се подчини на заповедта, Kelly, чието име е Колсън Бейкър, трябва да плати 70 000 долара за всеки просрочени 10 минути.

„Знаете ли какво казвам аз на това? Няма да спра за нищо на света“, отговори на заплахите той. След като изпи виното си, голият до кръста рапър счупи чашата в лицето си, крещейки, „Аз съм богат, хора!“. Докато кръвта се стичаше по лицето му, той без проблеми изпълни песента Make Up Sex, очевидно непритеснен от глобите, които го чакат.

Това е вторият път, в който Kelly чупи чаша в лицето си. През юни той стресна феновете и годеницата си Меган Фокс, след като изневиделица разби чаша за шампанско по време на парти след концерта му в Ню Йорк. След това Колсън продължи с изпълненията си, пеейки My Ex's Best Friend докато по лицето му се стичаше обилно количество кръв.

Във видео, публикувано тогава в историите му в Instagram, рапърът казва на тълпата, че нищо не го интересува и чупи чашата в главата си. Малко по-късно, той беше забелязан да напуска залата заедно с годеницата си Меган Фокс, като все още имаше кръв по лицето и дрехите си.

„Нали знаеш как удряш чашата шампанско с вилица, за да привлечеш вниманието на останалите? Е, аз нямах вилица, затова просто я ударих в главата си“, разказа на следващия ден Бейкър пред Сет Майърс. Допълни, че това е бил опит да привлече вниманието на публиката и се е получило.

На същия ден, в който Kelly изнесе концерт в родния си Кливланд, кметът Джъстин Биб го почете, като официално обяви 13 август за ден на Machine Gun Kelly.

„Преди четири години срещнах MGK и не знаех, че някой може да обича този град колкото мен. Но той го прави. И затова днес официално е денят на Machine Gun Kelly“, каза кметът пред тълпата. Видеото от церемонията беше публикувано в профила на рапъра в Instagram. Той благодари за оказаната му чест и написа, че не е вярвал, че някога ще получи подобно признание.

Следващия месец Kelly ще пренесе турнето си в Европа, започвайки с Дания на 17 септември и приключвайки в Нидерландия на 12 октомври.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари