IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фенове на Бела Хадид се разтревожиха дали няма проблеми с алкохола

22 август 2022 17 50

Моделът е споделяла, че е прекалявала с напитките

Снимка: БГНЕС

Наскоро Бела Хадид публикува снимка в профила си в социалните мрежи с чаша шампанско в ръце. Последователите ѝ обаче не оцениха снимката и след няколко часа под фотоса се натрупаха стотици негативни коментари, в които феновете на модела я обвиниха в злоупотреба с алкохол и изразиха загрижеността си за това.

В скорошно интервю моделът призна, че има проблеми със силните напитки. „Имаше период в живота ми, когато наистина пиех много. Много обичах алкохола и в един момент се стигна дотам, че започнах да пропускам партита, знаейки, че няма да мога да се контролирам“, призна тя.

Бела за първи път се сблъсква със зависимост през 2014 г., след като е арестувана за шофиране в нетрезво състояние. Тогава моделката се отърва с поправителен труд за наказание, но не спря да пие.

Преди около две години момичето поиска помощ от лекар, който ѝ помогна да се справи със зависимостта.

„Вече нямам нужда от алкохол. Това не ми носи нищо освен стрес и болка“, каза тя. Бела е и основател на марката безалкохолни напитки Kin Euphorics.

Бела Хадид страдаше от остри депресивни епизоди, които са една от причините за нейната алкохолна зависимост. Психотерапевтът и пълното отхвърляне на силни напитки помагат на модела да се справи с безпокойството.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари