IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жерар Пике се целува с новата си, Шакира е бясна

23 август 2022 18 00

Певицата и футболистът имали споразумение, което той нарушил

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Шакира очевидно не приема добре новата любов на бившия си съпруг – Жерар Пике. Футболистът бе заснет да целува публично новата си приятелка, която е с 12 години по-млада от него и Шакира очевидно не приема това добре.

45-годишната певица се раздели с 35-годишния футболист, но източници издават, че е „много ядосана“, че той е нарушил споразумението между двамата да пазят в тайна новите си връзки поне година след раздялата.

Жерар очевидно публично демонстрира чувствата си към 23-годишната си изгора Клара Чиа Марти, която освен всичко е и негова служителка.

Двойката бе заснета на фестивал да разменя ласки и целувки пред многобройна публика, а кадрите обиколиха всички медии.

Според испански медии, семейството на Шакира споделя, че тя е бясна на снимките, на които бащата на двете ѝ деца се целува публично с новата си приятелка.

Смята се, че Клара Чиа се е запознала с Жерар Пике, работейки върху организирането на събития за неговата компания Kosmos, а източници споделят, че двамата са заедно от „известно време“.

„Жерар и Клара са заедно от месеци. Тя е студентка, която работи за него в офиса му, организира събития. Те пазеха в тайна връзката си, но хората около тях знаят какво се случва. Колеги им помагаха да пазят в тайна връзката и даже акаунтите на Клара в социалните мрежи бяха заличени, за да не могат хората да намерят нейни снимки. Това кара приятелите на Жерар да смятат, че той е сериозен за отношенията си с нея.“, споделя източник пред The Sun.

Шакира започна връзката си с Жерар през 2010, когато двамата се запознават на снимачната площадка на видеоклипа към песента на певицата Waka Waka.

Двамата се споразумяха за съвместно попечителство над децата, но така и не разкриха официално защо са се разделили.

Шакира освен това е заплашена от 8 години затвор, ако бъде призната в данъчна измама на стойност 12 милиона паунда. Тя е обвинена за укриване на данъци за периода от 2012 до 2014, но твърдо отстоява позицията си, че е невинна.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари