IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ивайла Бакалова и приятелят ѝ уважиха елегантна сватба на морето

30 август 2022 14 50

Екссъпругът на Маги Сидерова – Боби Желязков, се ожени за модела Роси Черногорова

БГНЕС

БГНЕС

Ивайла Бакалова, половинката ѝ – бизнесменът Веселин Денков, фолк звездата Азис и др. бяха сред известните гости на елегантната морска сватба на бившия съпруг на модела Маги Сидерова – Борислав Желязков. Маги и Боби се разделиха през 2014-а и споделят син, който носи името на баща си и е единствено дете и на двамата.

Боби, за когото се знае, че е собственик на хотели в курорта Лозенец и в град Костенец, се врече във вечна вярност на бившия роден топмодел Роси Черногорова именно на родното Черноморие и по-точно на Перла бийч в Приморско. За Роси това също е втори брак. Черногорова остана вдовица преди 7 години, след като разстреляха съпруга ѝ Димитър Стоянов – Митко Лудия пред блока, в който живееха в Пловдив. От тази връзка тя има две деца.

Фолк дивата ДесиСлава също е била сред гостите на тържеството, а освен това е била и част от музикалната програма заедно с Папи Ханс.

Колкото до Ивайла, тя е пожелала на младото семейство и по-точно на своята приятелка и колежка от миналото следното в своя Instagram: „Красиви моменти от празника на Любовта на Роси и Боби. Всичко на този свят е любов. И вие сте я намерили… опитвайте винаги да я пазите и да вярвате в нея, защото само който наистина вярва в любовта, дори когато това е много трудно, само той истински обича и може да бъде обичан.“

Бившата „Мис България“ и любимият ѝ мъж, известен с прякора Весо Брадата, който е собственик на култовите столични ресторанти „Воденицата“ в Драгалевци и „Лебеда“ в Панчарево, вече също се радват на безоблачна любов. Припомняме, че Денков беше задържан за няколко месеца в ареста по различни обвинения, но вече от няколко месеца е на свобода.

 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари