IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел подхранва слуховете за тайна сватба

15 септември 2022 10 50

Певицата не се разделя с годежния пръстен

Снимка: БГНЕС

Преди дни Адел предизвика слухове за годежа си с Рич Пол. Причината за тези предположения беше двусмислена снимка, която освети домино с надпис „Джендър семейство“. Мнозина стигнаха до извода, че влюбените тайно са се сгодили.

Преди ден певицата и спортният агент подхраниха слуховете за таен годеж. Папараците успяха да уловят двойката на парти в чест на рождения ден на Бионсе. Феновете забелязаха, че Адел има брачна халка на безименния си пръст. Самите влюбени все още не са дали официални коментари.

Припомняме, че слуховете за връзката на звездите се появиха миналото лято, когато те бяха забелязани заедно на баскетболен мач във Финикс. По-късно Адел публикува първата съвместна снимка с любовника си, като по този начин потвърди романтичните отношения между тях. След като официално се събраха, се заговори, че двойката има и сериозни дългогодишни намерения, и че се е замислила дори за деца.

Адел вече има син от предишния си брак – Анджело от Саймън Конеки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари