IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алекс Сърчаджиева е прекрасна на сватбата на Калина Крумова и Боби Турбото

14 септември 2022 15 00

Дъщеря ѝ София пък е била приказна шаферка на тържеството

Istock

Istock

Александра Сърчаджиева сподели няколко снимки от морската сватба на Калина Крумова с Борислав Желязков, известен като Боби Турбото. От кадрите в профила ѝ в Instagram се вижда, че на въпросното тържество, което се състоя в средата на юни месец в Созопол, нейната дъщеря София е била приказно красива шаферка.

Разбира се, и Алекс, и София изглеждат прекрасно в своите рокли, като майката е в светлосин тоалет с презрамки, а щерката на покойния актьор Иван Ласкин прилича на истинска принцеса в класическата си бяла рокля с голи рамене, разкроена от талията надолу. Тъмната ѝ коса пък е събрана в красив кок, като тази на булката.

Телевизионната водеща, бивша депутатка и представителка на партия „Атака“ в 41-ото Народно събрание се омъжи за 31-годишния Боби Турбото в началото на лятото, след като двамата успяха да скрият връзката си в продължение на цяла една година. Актрисата Алекс пък е тяхна близка приятелка, като се говори, че именно тя е запознала влюбените, които вече са семейство.

Младоженецът стана известен преди доста години като едно от лицата в шоуто на Иван и Андрей от миналото „Сблъсък“. Той и 37-годишната Калина се запознали и влюбили малко след като той спечели формата „Маскираният певец“. Може би помните, че в края на 2020 г. победител в музикалното риалити шоу беше Баба Яга, в чийто костюм се криеше именно Боби Турбото.

Наскоро Боби и булката му Калина споделиха в интервю, че мечтаят за дъщеря. Бившата депутатка иначе вече е майка на 20-годишен син Николай, който в момента е студент в Англия. Тя забременява с него на крехката възраст от 17 години, като по това време започва и работа в бургаската кабелна телевизия „Скат“, където се изявява в сутрешния блок „Ранни вести“.

Наскоро младоженците се завърнаха от сватбено пътешествие в Италия.

От снимките на булката в социалната медия пък става ясно, че младоженците са сменили тоалетите си за гражданския брак и за церемонията в църквата и в ресторанта. На едните кадри Боби е в черен костюм, а на другите носи костюм в наситено син цвят. Калина пък носи първо елегантна рокля с по-къса дължина и с голи рамене, а за църквата е в ефирна рокля от дантела с презрамки и дълъг воал.

 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари