IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание Уест, който има частно училище: Не съм прочел нито една книга

23 септември 2022 11 00

Певецът сравни четенето с „ядене на брюкселско зеле“, но пък има идеи за образователните програми

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Кание Уест изненада фенове и провокира много коментари за отговорността на известните и примера, който дават.

Изпълнителят направи шокиращо изказване, споделяйки, че никога не е чел книга и предпочита да говори вместо това, пише Insider.

Кание Уест сподели в участие в подкаст, че е по-голям фен на „добрия разговор“.

„Всъщност никога не съм чел книга“, каза бившият на Ким Кардашян.

„Четенето е като ядене на брюкселско зеле за мен. Говоренето е като царевичните равиоли на Григорио Балди.“

Уест реферира към известното ястие, което се сервира в ресторант Григорио Балди в Санта Моника, в който дори бяха засичани в миналото с Ким Кардашян.

По време на подкаста, Кание Уест каза и че чете само първото и последното изречение дори и на дълги съобщения, които получава. Той изрази възмущението си от очакването на другите, че той трябва да говори правилен английски, за да бъде уважаван.

„Идеята, че трябва да говоря правилен английски, защото иначе няма да уважавате това, което казвам, дори и да ме разбирате, освен ако не говоря правилно“, каза Уест и сравни поправянето на другите към него с отбиване на кола от пътя, за да даде тест за алкохол.

Парадоксалното на всички изказвания в подкаста на Кание Уест е, че той е основател на частно училище, кръстено на неговата майка, която вече не е сред живите.

Макар да не е прочел нито една книга и да му е неприятно да го поправят, когато говори, Кание Уест споделя визията си за „стандартните учебни програми“, които според него трябва да бъдат балансирани с други форми на учене.

Коментарите му идват след като Rolling Stone публикуваха доклад, в който според източници, не е ясно кой преподава в училището на Кание Уест и кой изпраща децата си там, защото семействата трябва да подписват договори за поверителност.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари