IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рейчъл Зиглър за рака на гърдата: Ранните решения спасяват живот

27 септември 2022 11 00

Актрисата разказва за своето плашещо преживяване на 19 години

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Рейчъл Зиглър не иска да крие нищо от феновете си, особено когато става въпрос за здравето.

21-годишната актриса от „Уестсайдска история“ сподели откровена история в социалните мрежи, използвайки гласа и платформата си, за да накара последователите да се погрижат по-добре за себе си. Зиглър разказа за ситуация отпреди две години, когато съмнения за рак на гърдата са я накарали да си направи биопсия.

Историята на Зиглър започва с описанието, че преди две години е намерила бучка в гърдата си и това е дало началото на една от най-страшните седмици в живота ѝ. Тъй като тогава пандемията е била в разгара си, никой гинеколог не се е съгласил да я прегледа, но на помощ ѝ се притичва педиатърът ѝ, който ѝ насрочва ултразвук, довел до извършването на биопсия. За щастие, резултатите показали, че туморът е доброкачествен.

„Сега белегът служи като напомняне да преглеждам гърдите си редовно за всякакви неестествени образувания. Фиброаденомът в лявата ми гърда е често срещано явление, но въпреки това е изключително плашещо за откриване. Ранното откриване спасява животи!!! Ходете на прегледи“, зове Зиглър.

Носителката на „Златен глобус“ и преди е използвала платформите си, за да споделя за здравословното си състояние както в психически, така и във физически план. През 2018 година, малко преди издигането ѝ до световна слава, тя сподели в Туитър, че страда от депресия и безпокойство, като понякога се чувства откъсната от реалността. Допълни, че работи към подобрение, но все пак помоли феновете и близките си често да я питат дали е добре.

В кариерен план, Зиглър се справя чудесно, като следващият ѝ филм ще бъде игралната версия на „Снежанка“. В разговор с Андрю Гарфийлд тази година, актрисата си спомня, че изборът ѝ за главната роля се е превърнал в тема номер едно в социалните мрежи, защото всички хора са били ядосани. Потребителите изразиха мнение, че Снежанка не може да бъде с колумбийски корени и с тъмна кожа.

Зиглър обаче не отговори по агресивен начин на критиките, а заяви, че тези хора трябва да бъдат образовани и да бъдат обичани по правилния начин. „В края на деня, аз имам работа, която да свърша и съм много щастлива за това. Имам възможност да бъда латино принцеса“, казва още актрисата.

Допълва, че никога не си е представяла, че такава възможност ще се открие пред нея. „Не виждаш Снежанка с латино корени, въпреки че тя е доста популярна в испаноговорящите страни“, казва още Зиглър.

Игралната версия на „Снежанка“ се прави по анимацията от 1937 година „Снежанка и седемте джуджета“. но няма да бъде нейно копие. Според Зиглър, повечето герои от приказката няма да намерят място в настоящето и затова ще бъдат променени. Обяснява, че екипът, в който попада и Гал Гадот като Злата кралица, се е заел да създаде една съвременна „Снежанка“.

„Мисля, че в оригиналната анимация тя е на 13. Казахме си, че в нашата история ще бъде на 18. Ще бъде малко по-независима. Също така живее в тъга. Ще се потопим дълбоко в някои от сложните ѝ емоционални преживявания. И ще се опитаме да покажем какво е да бъдеш тийнейджър в този момент“, споделя Зиглър.

„Снежанка“, за чиято премиера все още не се знае кога ще е, ще бъде режисиран от Марк Уеб, който се занимава с „Невероятният Спайдър-мен“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари