IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След скандала с изневерите: Адам Лавин и Бехати Принсло остават заедно

26 септември 2022 12 30

Красавицата е готова да прости на мъжа си в името на децата

Getty Images

Getty Images

Адам Лавин и Бехати Принсло са се фокусирали върху това „да бъдат най-добрите родители на дъщерите си“ на фона на обвиненията, че Адам е изневерявал на красивата си съпруга, не с една, а с няколко жени. „Двамата работят върху брака си и планират да останат заедно“, казва източник, близък до двойката пред списание People, уточнявайки, че те все така живеят под един покрив в имението си в Монтесито, Калифорния.

Миналата седмица имаше поредица от обвинения в изневери срещу 43-годишния фронтмен на групата Maroon 5. Няколко различни жени обвиниха певеца, че  той е прекрачил границата на флирта с тях, въпреки че в момента съпругата му - супермодел е бременна с третото им дете.

Според изданието Бехати се опитвала с всички сили да запази хладнокръвие и да остане с положителна нагласа, въпреки събитията, най-вече заради децата си от Лавин.

„Техният фокус в момента е просто да бъдат възможно най-добрите родители. Тя е наранена и разстроена, но се въздържа от реакция заради децата“, казва източникът за съпрузите, които споделят заедно 6-годишната дъщеря Дъсти Роуз и 4-годишната - Джио Грейс.

Източникът добавя: „Бехати не е щастлива от поведението на Адам, но много държи да остане позитивна. Тя просто не обича драмата. Адам продължава да й се извинява много. Той не я обвинява за нищо и беше първият, който призна, че се е държал като идиот."

Според самия Лавин той е направил „погрешна преценка“ и е прекрачил границите в брака си, но без да изневерява физически на Бехати.

Миналата сряда двойката беше забелязана заедно в Монтесито - само ден след като Лавин излезе с изявление в социалните медии във връзка с обвиненията от модела на Instagram Съмнър Строх (на снимката долу), която заяви в TikTok, че е имала едногодишна афера с Адам. Тя не посочи дати и кога точно се е състояла предполагаемата им връзка, но сподели екранни снимки на очевидно неприлични за женен мъж съобщения с провокативно съдържание, които музикантът й е изпращал още през април т.г.

„Много се говори за мен в момента и искам да изчистя слуховете. Направих лоша преценка, когато разговарях с всяка жена, различна от жена ми, по какъвто и и да е флиртуващ начин“, написа Адам в Instagram профила си. „Не съм имал афера, но въпреки това прекрачих границите.“

Той продължи: „Разбирам, че се получи неуместно, обърнах внимание на това и предприех стъпки, за да поправя ситуацията в семейството си. Жена ми и семейството ми са всичко, което ме интересува на този свят. Да бъда достатъчно наивен и глупав, за да рискувам единственото нещо, което наистина има значение за мен, беше най-голямата грешка, която можех да направя. Никога няма да я повторя. Поемам пълната отговорност. Ще го преодолеем. И ще го преодолеем заедно."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam Levine (@adamlevine)

В същото време източник, близък до Адам, заяви пред People, че въпреки твърденията на моделa Съмнър, че е имала сексуална афера с певеца, все пак той настоява и се кълне пред всички свои близки, че между него и красавицата не се случило нищо на физическо ниво, а отношенията им се изчерпват само до провокативните съобщения със сексуален подтекст.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sumner Stroh (@sumnerstroh)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари