IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От адвокат на адвокат: Кое е гаджето на Джони Деп?

27 септември 2022 10 40

Актьорът продължава да бъде зорко следен с кого излиза

Снимка: БГНЕС

Дълго време личният живот на Джони Деп изглеждаше безоблачен, докато бе във връзка с Ванеса Паради. Двамата имат две деца от дългогодишната им връзка, но всичко между тях остана в миналото с появата на Амбър Хърд. За нея Деп дори се ожени, въпреки че бракът му не само не бе дълготраен, а явно не бе и щастлив, след като завърши с толкова шумен съдебен процес, заради който актьорът дълго време бе и прокуден от киното.

Все пак Деп успя да си върне доброто име, а зад това стояха не един и двама адвокати, които да му помагат. Първо името на звездата от „Карибски пирати“ бе свързано с една от адвокатките му – Камила Васкес. Не бе толкова отдавна, когато се говореше за връзка между двамата, но вече на актьора се приписва друг роман, отново с негова адвокатка.

Според източници новият избраник на артиста е друга негова адвокатка – Джоел Рич, която защитава интересите му в дело за клевета срещу британския таблоид The Sun.

Информацията за романса на филмова звезда с адвокатката беше потвърдена и от Page Six. Според запознати всичко е сериозно между Деп и Рич. „Има истинска, трансцендентна химия между тях. Тяхната връзка премина на ново, по-сериозно ниво“, каза източникът пред изданието.

Отбелязва се, че адвокатката и актьорът са отседнали в един и същи хотел, а също така са ходили на вечеря няколко пъти. Двамата все още не са коментирали слуховете. Междувременно Джоел в момента е в процес на развод с финансиста Джонатан Рич, от когото има две деца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари