IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание Уест към британците: Знам как се чувствате, аз също изгубих кралицата си

27 септември 2022 16 30

Дали говори за Ким, или за покойната си майка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кание Уест много добре познава болката на британците, след като призна, че също е изгубил своята кралица.

В няколко публикации в Instagram, рапърът изрази своите съболезнования към народа на Великобритания след смъртта на кралица Елизабет II този месец. Жестът първоначално се прие като мил, но бързо разгневи потребителите, след като Уест сякаш сравни кончината на монарха с развода си с Ким Кардашян.

„Лондон, знам как се чувстваш. Аз също изгубих своята кралица“, написа той. И докато някои смятаха, че Уест говори за раздялата с майката на децата си, други посочиха, че рапърът може да тъгува по загубата на майка си Донда Уест. Тя умира през 2007 година на 58-годишна възраст след усложнения след операция в болница в Лос Анджелис.

В интервю през 2015 година, Кание се обвинява, че заради него майка му вече не е сред живите. „Ако не се бях преместил в Лос Анджелис, тя все още щеше да е тук. Не искам да говоря повече за това, защото ще се разплача“, казва той пред списание Q. Уест има и татуировка в чест на Донда, както и пее за нея в песента Only One със сър Пол Маккартни.

Въпреки огромната връзка, която Кание е споделял с майка си, много от феновете му смятат, че публикациите му са насочени към Ким Кардашян. Наскоро, в интервю за Good Morning America, рапърът се извини на риалити звездата за „всякакъв стрес“, който ѝ е причинил.

„Това е майката на децата ми и аз се извинявам за всякакъв стрес, който може да съм причинил, дори и по време на яда си, защото Господ иска от мен да бъда силен“, казва той преди дни. Допълва, че има нужда Ким да бъде напълно спокойна, за да може да отгледа децата им по най-правилния начин.

Относно това дали се чувства като равна част от възпитанието на четирите им наследници, Уест споделя, че има глас в цялата ситуация, но е трябвало да се бори за него. „И до днес давам съвети на Ким, които могат да помогнат, защото всичко ще се отрази добре на децата. Тя все още има около 80% от времето, в което да отгледа тези деца“, споделя Уест.

През февруари 2021 година Ким, която е майка на 9-годишната Норт, 6-годишния Сейнт, 4-годишния Чикаго и 3-годишния Псалм, подаде молба за развод от Кание Уест. Макар двамата вече официално да се водят необвързани, разводът все още не е финализиран.

След раздялата, публикациите на Кание Уест в социалните мрежи се превърнаха в тема номер едно. В допълнение към молбите за прошка, рапърът написа и изтри няколко поста, в които обвинява Ким относно родителските ѝ решения, подиграваше ѝ се за връзката с Пийт Дейвидсън и обиждаше семейство Кардашян.

В епизод от предаването „Кардашян“, Ким се извини на цялото си семейство за това как връзката с бившия ѝ съпруг се е отразила на всички тях. Извинението беше направено, след като стана ясно, че Кание ще пусне нова песен, в която се очакваше да говори ужасни неща за Ким и близките ѝ хора. Тя обеща, че повече няма да допусне любовният ѝ живот да попречи на щастието на семейството ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари