IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилария Болдуин чувства вина след раждането на седмото си дете

27 септември 2022 17 40

Йога инструкторката роди още една дъщеря на Алек Болдуин

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хилария Болдуин се опитва да намери баланса в живота си, след като роди седмо дете.

38-годишната йога инструкторка и съпругът ѝ Алек Болдуин станаха родители за пореден път на 22 септември, посрещайки дъщеря си Илария Каталина Ирена Болдуин. Двойката има още шест деца – Едуардо (2), Ромео (4), Леонардо (6), Рафаел (7), Мария Лусия (18 месеца) и Кармен Габриела (9). Алек Болдуин също така е баща на 26-годишната Айрланд, която споделя с бившата си съпруга Ким Бейсингър.

Сега Хилария говори откровено за това какво е да бъде отново майка и как се чувства след седмото си раждане.

В своя Instagram тя сподели снимка на Едуардо и Мария в количка, придружена с искрено послание. „Уверявам се, че и другите ми деца усещат, че имат майка. Раждането на бебе е страхотно и винаги е промяна, която всички усещаме“, казва Хилария. Допълва, че в момента се опитва да балансира майчинството с останалия си живот и прави всичко възможно, за да обърне достатъчно внимание на всяко едно от децата си и да бъде най-добрата майка за тях.

„Справям ли се добре? Със сигурност не през цялото време. Изпитвам ли вина? Определено. Емоциите ми са навсякъде за седми пореден път. Знам, че това е процес“, пише още инструкторката.

Часове по-късно тя поздрави най-големите си деца – Кармен и Рафаел – за помощта, която ѝ оказват в грижите за бебето. Хилария сподели снимка, на която брат и сестра държат Илария, пишейки „Благодарна съм за тези двамата, които дойдоха да гледат сестра си, за да мога да се изкъпя. Най-добрите помощници“.

Преди дни Хилария и Алек Болдуин потвърдиха за раждането на дъщеря си, споделяйки официално съобщение с медиите. „Благодарни сме да посрещнем най-малката ни дъщеря на този свят. Изпълнена с магия и любов, както и всяко едно малко същество, с което сме били благословени“, казаха родителите. Допълниха, че всички деца в семейството са развълнувани да срещнат сестра си и вече обсъждат на кого прилича.

Хилария сподели видео с най-малката си дъщеричка в социалните мрежи, пишейки „Тя е тук! Много сме развълнувани да ви представим мечтата ни, която се превърна в реалност“.

През март тази година стана ясно, че семейство Болдуин ще се увеличи с още едно момиче. „На халките ни е изписано „somos un buen equipo“. Казваме си го постоянно вкъщи – че сме добър екип“, казва двойката. По думите им, сърцето на всеки член от семейството се увеличава с добавянето на още едно бебе.

Дали това ще е последният наследник за Хилария и Алек, остава да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари