IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари променя мемоарите си заради смъртта на кралицата

28 септември 2022 10 50

Едно от последните желания на Елизабет било семейството ѝ да се сдобри

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Великобританското кралско семейство сякаш не може да избяга от драмата. Въпреки обединението покрай смъртта на кралица Елизабет II, слуховете за неразбирателство между братята Хари и Уилям и техните съпруги продължават с пълна сила. Двете семейства се появиха заедно сред тълпата пред замъка Уиндзор, за да благодарят за милите думи след смъртта на баба им, но сякаш правеха всичко възможно, за да не се засекат по пътеката. Единият мина от едната страна на загражденията, докато другият се зае с другата.

Сега, след като погребението на кралицата вече приключи и Хари и Уилям се завръщат към ежедневните си задължения в две различни страни, феновете с нетърпение чакат мемоарите на по-малкия брат. От дълго време се говори, че съпругът на Меган Маркъл е готов да разкаже цялата история за семейството си, а думите му може да изгорят всички останали мостове за сдобряване с фамилията.

Хари, Уилям,

Снимка: Getty Images

След като децата на Хари и Меган – Арчи и Лилибет – официално остават без кралски титли по волята на крал Чарлз III, книгата се очаква с още по-голям интерес. Нейното публикуване обаче може да се забави заради неочаквани промени, наложили се след смъртта на кралицата.

„Той се страхува съдържанието да не се приеме като обидно и да не привлече критики, ако публикува някои от историите след смъртта на кралица Елизабет“, казва Кинси Скофийлд пред GB News. Допълва, че Хари не иска да попречи на баща си да започне царуването си по най-добрия начин и затова умува какво точно да премахне от книгата. Възможно е също така принцът да промени част от историите, спестявайки детайли, които може да са обидни за короната.

Според източници обаче Хари може да удари на камък с тези си опити, тъй като книгата вече може да е подготвена за печат. Принцът се цели в пускане на книгата около Коледа, така че страниците вече може да са затворени за редакция.

принц Хари,

Снимка: БГНЕС

След възкачването на Чарлз на трона, децата на принц Хари и Меган Маркъл станаха подходящи за титлите принцеса и принц, което можеше да им осигури допълнителна защита от короната. Това обаче най-вероятно няма да се случи, след като кралят отказа да даде титлите на Лилибет и Арчи. Така те остават само Мистър Арчи Маунтбатън-Уиндзор и Мис Лилибет Маунтбатън-Уиндзор в линията за наследяване – нещо, за което се твърди, че Хари и Меган са бесни.

Възможно е Чарлз да промени мнението си, но кралски източници твърдят, че самият той чака излизането на мемоарите на сина си. Сега обаче датата на публикуване може да бъде изместена до 2023 година, ако промените в книгата бъдат направени.

Чарлз и

Снимка: БГНЕС

Според Скофийлд, Меган Маркъл също работи по промени в подкаста си Archetypes. „Чух, че се правят редакции на предстоящите подкаст интервюта на Меган, за да се гарантира, че няма да се каже нещо нетактично или обидно по посока на кралското семейство“, казва тя. Допълва, че Хари не е очаквал толкова много любов да се изрази към фамилията му през последните седмици. Според Скофийлд, това сериозно е уплашило принца и той се е замислил дали мемоарите му няма да му навлекат нови критики.

Сдобряване на семейството – едно от последните желания на кралицата

И докато историите за нарастващо напрежение между Хари и Уилям, както и между Меган Маркъл и кралското семейство се увеличават, източници твърдят, че кралицата никога не се е отказвала от надеждата, че отношенията с по-малкия ѝ внук може да бъдат поправени.

Според историка Робърт Хардман, покойният монарх винаги е имал силна връзка с Хари и е искал той да се помири с брат си Уилям и баща им крал Чарлз. „Кралицата обожаваше Хари до самия край и той също споделяше тези чувства. Мисля, че тя беше една от връзките между замъка и Калифорния и едно от последните ѝ желания беше семейството ѝ да се сдобри“, казва Хардман.

Хари и

Снимка: Getty Images

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл за първи път прекъснаха връзките си с кралското семейство, когато решиха да се оттеглят от кралските си задължения през март 2020 година и да се преместят в Калифорния. Оттогава имаше много разногласия между двете фамилии, като наскоро се състояха няколко обещаващи срещи след смъртта на кралицата.

Много запознати с кралските събития, включително и Опра, вярват, че смъртта на Елизабет може да отбележи повратна точка за отношенията между Хари и останалите членове на кралското семейство. Близък до крал Чарлз казва, че тъжното събитие може да позволи раните да бъдат излекувани.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари