IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Провали ли се кариерата на Меган Маркъл след като стана съпруга на принц Хари?

29 септември 2022 10 50

Бившата актриса искала да е Бионсе, но във Великобритания

Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл вярваше, че ще стане британската Бионсе, ако свърже живота си с кралското семейство. Бившата американска актриса наистина придоби световна слава след брака си с принц Хари, но не успя да изгради желаната кариера.

Принадлежността към кралското семейство осигури на съпругата на принц Хари слава. В същото време тя откри, че има много правила и ограничения, пише OK Magazine.

„Херцогинята вярваше, че ще стане Бионсе на Обединеното кралство, като се омъжи за внука на кралицата. Но тя беше разочарована от строгите протоколи и правила на живот като работещ член на кралското семейство“, каза вътрешен човек, близък до кралското семейство. Меган мечтаеше да приспособи монархията към себе си, но много бързо се почувства „притисната в ъгъла и неразбрана“.

„На херцогинята беше дадено да разбере, че не отговаря на модела на действащото кралско семейство и дворецът няма да може да приеме това, което тя иска да бъде“, добави източникът.

В същото време херцозите на Съсекс продължават да провокират с действията си поданиците на новия крал на Великобритания. Те сключиха договор с Netflix, но някои от проектите им с тях не се понравиха на кралското семейство.

Говори се, че принц Хари и Меган Маркъл са били предупредени за „невъобразимите щети“, които новият сериал „Короната“ ще нанесе на репутацията на крал Чарлз III. Херцогът и херцогинята на Съсекс вече бяха призовани от експерти да прекъснат всички връзки с Netflix.

В противен случай обществеността ще остане с впечатлението, че двойката подкрепя скандален сериен артпроект за британското кралско семейство.

Припомняме, че Меган и Хари в момента снимат риалити шоу за Netflix за живота си в Съединените щати.
Кралският публицист Робърт Джобсън отбеляза, че в новите серии на „Короната“ специално внимание се обръща на разпадането на брака на принц Чарлз и принцеса Даяна. Много от сцените в проекта са просто измислица и не бива да се приемат за чиста монета от феновете.

Г-н Джобсън написа: „Как могат Хари и Меган да продължат сделката си с Netflix? Мнозина вярват, че тази измислица е истина. Това ще причини невъобразими щети на нашия крал и кралица в самото начало на тяхното управление. Покажи поне малко лоялност към страната си“, призова експертът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари