IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Граймс показа дъщеря си от Илън Мъск

28 септември 2022 14 40

Момиченцето прилича много на по-голямото си братче

Getty

Getty

Граймс е една от щастливките, дарили Илон Мъск с наследници. След като роди син на основателя на SpaceX, певицата се сдоби с дъщеря от него – от сурогатна майка. Наскоро тя сподели снимка на 9-месечното момиченце, което рядко показва в социалните мрежи.

Изпълнителката с нестандартен външен вид показа, че бебето вече стои здраво на краката си и дори прави първите си танцувални движения.

На кадъра момиченцето е в гръб, но лицето му е леко в профил. Русичко, с розова лента с панделка на главата, то има големи бузки и бяла кожа – същата като тази на родителите му.

Сладката екса е с черно боди и боси крачета.

„Дъщеря ми танцува на техно, над това копие на Раждането на трагедията от Ницше“, пише Граймс и добавя „Каква кралица“.

9-месечното бебе, което е второто дете за изпълнителката и нейният бивш приятел Илон Мъск, се роди през декември 2021 г., Но за него разбрахме едва три месеца след като сурогатната майка му дала живот.

Граймс и основателят на SpaceX са родители и на 2-годишния X AE A-XII. Когато забременя, ексцентричната изпълнителка също пазеше хубавата новина.

През март тази година певицата призна, че си въобразявала, че може да скрие от обществото появата на второто дете. Пред Vanity Fair тя призна, че нарича бебето накратко Y (след като името на сина ѝ започва с X). И уточни, че момиченцето има само колики, с които я тревожи.

Граймс и Мъск са разделени

Въпреки че се разделиха след раждането на своя син, певицата и бизнес магнатът решиха да си имат още едно дете. И определено изненадаха хората, когато признаха, че са ползвали услугите на сурогатна майка.

„... Той е най-добрият ми приятел и любовта на живота ми...“, написа в Twitter изпълнителката.

Четири месеца по-късно стана ясно, че Мъск няма проблем да се сдобива с още и още наследници. И през ноември 2021 г. е станал татко на близнаци.

Мъск също е баща на близнаците Вивиан и Грифин, на 18, и тризнаците Кай, Саксън и Дамян, които са на 16.

През април едно от децата на Илон подаде молба за промяна на името и половата си идентичност. А причината, която цитира в документите си е, че момчето не желае да бъде свързвано с неговия известен биологичен баща по какъвто и да е начин. Два месеца по-късно съдът удовлетвори молбата на тийнейджъра.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари