IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Във Великобритания реагират с язвителен отговор на мемоарите на принц Хари

2 октомври 2022 16 30

Тамошни биографи разказват за непристойно поведение на херцозите на Съсекс

Снимка: БГНЕС

След като стана ясно, че принц Хари подготвя скандални мемоари за живота си в кралското семейство, отговорът от Великобритания не закъсня. И той не е по-малко язвителен. Ето че се разкриват все повече скандални подробности около живота на Меган Маркъл във Великобритания.

Преди дни кралският биограф Валентин Лоу издаде The Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown, в който сподели някои от тайните на връзката на херцога и херцогинята на Съсекс с Уиндзор, а също така публикува няколко истории на бившия асистент на двойката. И всички те си спомнят отношенията със съпрузите с тръпка.

Според експерта, Меган Маркъл е била жестока към персонала и не е толерирала подчинените в нищо. Често ставала груба или дори крещяла на асистент. Освен това, отивайки някъде да вечеря със съпруга си, херцогинята не преставала да се кара на персонала.

„На всеки десет минути тя или Хари ми звъняха, за да ми крещят. Те казваха: „Не мога да повярвам, че го направи, какво си мислеше?“ Това можеше да продължава няколко часа“, споделя един от служителите.

Биографът обяснява, че най-вероятно това поведение се дължи на факта, че Меган никога не се е стремила да стане част от кралското семейство.
Освен това херцогинята на Съсекс нямала желание да изпълнява задълженията си. Тя се чудела защо не получава пари за това. „Въпреки че Меган се радваше на вниманието на всички, тя не разбираше смисъла на всички тези разходки, ръкувайки се с безброй непознати“, добави експертът.

Книгата също така говори за това как през 2018 г. бившият говорител на двореца Джейсън Кнауф многократно изразил загрижеността си за действията на Меган. Той дори признава, че по време на първото съвместно турне на херцозите на Съсекс в Австралия и страните от Океания херцогинята се е държала арогантно и предизвикателно. „Не мога да повярвам, че не ми плащат за това“, отново протестирала тогава Маркъл.

Снимка

Що се отнася до мемоарите, стана ясно, че Хари смята да направи някои промени по ръкописа си и добра причина за това беше смъртта на Елизабет II.

Снимка

Британските таблоиди отбелязаха, че мемоарите на принц Хари може да са описали епизоди, които сега, на фона на смъртта на кралицата, може да изглеждат „неподходящи или бездушни“. Херцогът на Съсекс не планира да промени радикално текста на книгата, но някои промени все пак ще бъдат направени, отбелязва OK Magazine.

Принц Хари вече е получил аванс от 20 милиона долара. Penguin Random House, книгоиздателят, който си сътрудничи с него, плати огромна предварителна такса, уверен, че „каквото и да напише, ще бъде чудесно за продажби и реклама“.

Въпреки това, след като видяха първата чернова на книгата, издателите я сметнаха за „твърде обидна“. Освен това авторът, според шефовете на Penguin Random House, е обърнал твърде много внимание на проблемите с психичното здраве.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари