IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Критикуват Кристина Ричи заради това, че спи със сина си

30 септември 2022 11 00

Момчето трябва да има отделно легло, смятат родители

БГНЕС

БГНЕС

Кристина Ричи се сдоби с критики, след като призна, че нейният 8-годишен син все още спи в леглото ѝ. С това актрисата си навлече негодуванието на много родители, които не спестиха съветите си в социалните мрежи.

По думите на звездата, докато 9-месечната ѝ дъщеря вече си има свое легълце, нейният батко все още не може да се отдели и си ляга в нейната спалня.

„Фактът, че мога да я пусна в кошарата и тя просто заспива, докато синът ми още спи с мен, е невероятен“, обяснява Ричи в интервю за списание People.

Все пак актрисата уточнява, че докато момченцето било по-малко, тя се опитала да го научи да заспива само. Но когато той ревял, тя започнала да го взима при себе си и така допуснала да спят заедно до този момент, в който той вече е твърде голям за това.

Първият наследник на Кристина е от нейния бивш съпруг Джеймс Хеердеген. Сега, когато е с друг мъж, става все по-трудно да отвикне момчето да си спи в стаята.

„Но с Клео, когато решихме да опитаме и да видим как ще реагира на това, тя просто хленчеше около седем минути и след това легна, стисна малкия си еднорог и заспа“, разкрива тя.

Кристина Ричи роди второ дете от Марк Хамптън

Актрисата се венча за известния коафьор през октомври миналата година, малко преди да даде живот на своята дъщеричка.

По всичко личи, че щерката на звездата – Клеопатра, няма проблеми да остава сама в кошарата и заспива бързо – за разлика от нейния брат.

Ричи не е единствената, имаща подобен проблем

Преди откровението на Кристина Ричи, Крисчън Бейл и нейният съпруг споделиха, че направо могат да получат диплома за това, че техните дъщери не се отделят от матраците им. И потвърдиха, че те също спят на едно място с децата си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари