IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралски биограф: Хари се отнасяше зле с Камила

3 октомври 2022 18 00

Не само той в семейството бил жесток с нея, пише Анджела Ливайн

БГНЕС

БГНЕС

Принц Хари се отнасял зле с Камила преди тя да стане кралица консорт. Това твърди кралският биограф Анджела Ливайн. Малко след смъртта на Елизабет Втора тя пусна своята книга, в която главно действащо лице е втората съпруга на Чарлз Трети.

Според писателката, освен по-малкият син на престолонаследника, самата кралица била доста жестока с Камила през годините.

„Реших, че по някакъв начин трябва да балансирам нещата“, казва тя в британското шоу „Lorraine“. По думите ѝ, от една страна бил принц Хари, който говорел лоши неща за своята мащеха, а от друга – кралицата, която невинаги третирала Камила добре.

За обтегнатите отношения между по-малкия син на Чарлз и Камила се говори от години. Все пак, като жената, заела мястото на многоуважаваната принцеса Даяна, настоящата кралица консорт отдавна се сблъсква с неприязън от страна на британците.

Хари и

БГНЕС

Хари избягал в САЩ заради Камила

Според писателя Том Бауър, именно расистките коментари на съпругата на принц Чарлз накарали Меган да се чувства зле в кралския двор. Предполага се, че тя била първата, коментирала какъв цвят на кожата ще има бебето на херцога и херцогинята на Съсекс, още преди да се роди. Това е една от причините Маркъл да настоява да напусне Острова.

„Според Хари, някой е спекулирал как ще „изглежда“ бъдещото му дете. В една версия Камила отбеляза: „Няма ли да е смешно, ако детето ви има рижава афро коса?“, пише авторът в книгата „Отмъщението: Меган, Хари и войната между Уиндзорите“.

Чарлз III,

БГНЕС

Това лято, когато се говореше, че принц Хари се опитва да подобри отношенията си със своя баща, много медии на Острова писаха, че той все още не е забравил коментара на принцеса Даяна, че Камила била третия човек в нейния брак с Чарлз.

По думите на Анджела Ливайн, Чарлз и Камила са преживели доста, за да бъдат заедно. И още в началото на връзката си са знаели, че ще имат проблеми с родителите си, особено с кралицата и принц Филип.

Макар да се говори, че Елизабет Втора много пъти не се държала по най-добрия начин със снаха си, когато нейното здраве се влоши, тя каза, че иска да я направи кралица консорт. И по този начин ѝ отреди едно по-достойно място като съпруга на настоящия крал Чарлз Трети.

Писателката е категорична, че бракът на Камила и Чарлз просъществувал именно поради факта, че тя не желаела да бъде в светлината на прожекторите. И определено не се интересува особено дали хората я одобряват или не.

Чарлз и

Принцеса Ан също недолюбвала Камила

Междувременно в книгата „Камила, херцогиня на Корнуол: оцеляла в кралското семейство“ биографът пише още, че сестрата на Чарлз също не е в най-добри отношения с Камила. Тя се възпротивила на майка си, когато разбрала, че ще ѝ дадат титлата кралица консорт.

„Камила никога няма да стане истинска кралица“, твърдяла Ан неведнъж.

Според Ливайн, още след като Чарлз довел Камила, принцеса Ан показала, че не смята да се сближи с нея. И стояла възможно най-далеч от нея на приеми и официални събития.

Все пак, с времето дъщерята на Елизабет Втора започнала да приема Камила. И това се дължи на факта, че видяла с очите си колко усърдно работи тя за доброто име на монархията.

Чарлз, принцеса

БГНЕС

Писателката посочва, че предстои британският народ да разбере дали Чарлз и Камила ще жертват собствените си желания в името на Великобритания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

67880 ( преди 1 година )
Хари е мъж с много ментални и социални дефицити.Затпва си взе квартетонката,ще го съсипе!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар