IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе показа сестра си заради важен дебют

3 октомври 2022 17 40

Соланж Ноулс композира музика за балета на Ню Йорк

БГНЕС

БГНЕС

Бионсе с рядка публикация за сестра си в социалните мрежи. Певицата показа 36-годишната Соланж Ноулс в Instagram. А поводът за това бе нейният дебют на есенната модна галавечер на балета на Ню Йорк.

Но не си мислете, че момичето е модел. В публикацията си Бионсе уточнява, че тя върви по нейните стъпки, само че в по-различна сфера.

„Любима моя сестро, няма думи, с които да изразя гордостта и възхищението, които изпитвам към теб“, написа звездата. И изтъкна, че Ноулс е първата афроамериканка, която композира музика за балета на Ню Йорк.

„Парчето, което си композирала, е феноменално. Обичам те“, завършва Бионсе, говорейки за работата на сестра си.

Оказва се, че певицата е била сред гостите на официалната галавечер, придружавана от тяхната майка – Тина Ноулс-Лоусън. Двете са аплодирали бурно Соланж и са се снимали с нея.

Според репортер на The Cut, Бионсе и майка ѝ се опитали да не бият на очи сред публиката, затова си тръгнали малко преди Ноулс да се поклони пред публиката и да включат осветлението в залата.

Малко след своя дебют, Соланж сподели галерия в Instagram и изтъкна, че сърцето ѝ е пълно с обич. Именно там я виждаме в прегръдките на своите майка и сестра. На един от кадрите тя държи голям букет с цветя, най-вероятно подарен ѝ от тях.

Феновете на двете сестри не скриха колко много си приличат те.

Още през август стана ясно, че 36-годишната музикантка и сестра на Бионсе композира балетна музика. По-късно бе съобщено, че тя е едва втората чернокожа жена в 74-годишната история на балета в Ню Йорк, която има своя партитура. Първата е Лидо Пимиента, която написва своята музика през 2021 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари