IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кели Озбърн отслабнала с 10 кг по време на бременността

5 октомври 2022 09 00

Звездата разказа за проблемите след зачеването

Getty

Getty

Кели Озбърн отслабнала с 10 килограма по време на бременността. Риалити звездата разказа пред списание People, че това станало не заради прищявка да изглежда по-добре, а защото ѝ открили гестационен диабет.

37-годишната бъдеща майка била диагностицирана със заболяването още в началото на третия триместър.

Според дъщерята на Ози Озбърн, в началото имала странни симптоми като подуване на глезените, необичайна умора и наддаване на тегло много бързо. Още тогава тя установила, че нещо не е наред с нея и се притеснила за бебето.

Кели изтъква, че при гестационния диабет бременната жена не е в състояние да произвежда достатъчно инсулин. Ето защо се наложило моментално да изключи захарта от менюто си.

„Не се хранех правилно“, обясни Озбърн, посочвайки, че единственото нещо, което ѝ се искало от време на време, е било сладък сок.

Отслабнала с 10 кг и се чувства като нова

Звездата, която трябва да роди скоро, посочва, че след отслабването заради гестационния диабет се чувства много по-добре.

„Не ми се е налагало нито веднъж да нося компресионни чорапи откакто спрях захарта, което е нереално за бременност. Просто имам повече енергия. Спя по-добре“, призна тя.

Според Кели, човек не осъзнава каква вреда му носи захарта, докато не я премахне напълно и усети разликата.

Наследничката на Ози и Шарън Озбърн изтъква, че бременността е идеалният „стимул“ да направи драстична промяна и да наблегне на здравословното хранене.

Преди да обяви, че ще става майка, Кели също отслабна доста, което ни кара да смятаме, че тя е имала проблеми с кръвната захар още преди да зачене.

„Никога не съм успявала да се придържам към нещо сто процента по начина, по който го правя сега, защото не го правя за себе си. Правя го за моето бебе“. категорична е тя.

Английската звезда обяви, че е бременна през май. Бебето е от музиканта Сидни Уилсън. Оттогава тя се изгуби от социалните мрежи, като все още не е уточнила кога точно трябва да роди. Предполага се, че това трябва да стане до края на ноември.

Миналия месец, в откровен разговор за „Red Table Talk“, Кели Озбърн разкри, че не смята да кърми детето си. В нейното решение се крие факта, че тя приема лекарства за здравословното си състояние и е по-добре да храни детето със сухо мляко.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари