IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отбор мечта: Алек и Хилария Болдуин с всичките си седем деца

5 октомври 2022 10 50

Те не забравиха и доведената дъщеря на актьора

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хилария Болдуин показва какво е да си майка на седем деца.

В понеделник писателката и инструктор по йога сподели първа семейна снимка, след като със съпруга ѝ Алек Болдуин посрещнаха дъщеря си Илария Каталина Ирена на 22 септември. Така момичетата в семейството стават общо три срещу четири момчета. Освен Илария, в клана Болдуин са 2-годишният Едуардо, 4-годишният Ромео, 6-годишният Леонардо, 7-годишният Рафаел, 9-годишната Кармен и Мария Лусия Виктория, която е на 18 месеца.

„Първата ни снимка с най-малкия Болдуин! Какъв болдуински отбор мечта“, написа Хилария под снимката. За да покаже, че всичко в семейството е наред и нито едно дете не се изключва от картинката, тя отбеляза и Айрланд Болдуин, която се ражда от брака между Алек и Ким Бейсингър. „Айрланд, липсваш ни и те обичаме“, допълни писателката.

На снимката семейство Болдуин позира в семейната спалня, като Алек е прегърнал Едуардо, а зад него са Рафаел и Леонардо. От своя страна, Хилария държи здраво Илария и Мария Лусия, а зад нея седят Кармен и Ромео. Повечето от децата са облечени в пижами, като само Леонардо и Кармен носят по-ежедневни дрехи. Момченцето е облечено в бежова тениска, докато сестра му е с дънки и бяла тениска.

Преди няколко дни Хилария сподели отворено писмо до новородената си дъщеря заедно с видео, в което казва колко е щастлива от факта, че Илария е на този свят. „Нашите имена означават щастие и да споделям тази връзка с теб, е огромна чест за мен“, каза гордата майка. Допълва, че се чувства изтощена от опитите да балансира новия си живот, но заедно с Алек правят всичко възможно да бъдат най-добрите родители на всичките си деца, показвайки че нито едно от тях няма да бъде изоставено.

Признавайки за трудностите относно намирането на баланс, Хилария каза също, че се опитва да показва симпатия към тялото си, което току-що е родило още едно бебе. По думите ѝ обаче, балансът е едно от нещата, с които не се справя толкова добре. „Сърцето ми се къса, когато си помисля, че не отделям достатъчно внимание на всичките си деца“, написа тя в социалните мрежи.

Преди няколко дни инструкторката по йога сподели снимка в историите си в Instagram, на която кърми дъщеря си, а зад нея Алек масажира раменете й. „Аз я храня, той ме масажира. Така е редно, нали?“, пошегува се Хилария.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари