IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

30 години семейство – Мишел и Барак Обама

4 октомври 2022 17 50

Ето как отбелязаха празника те

БГНЕС

БГНЕС

Мишел и Барак Обама посрещнаха любим семеен празник на плажа. На 3 октомври известната двойка отбеляза 30 години от своя брак, споделяйки снимки в социалните мрежи.

„Честита годишнина на човека, когото обичам! Последните 30 години бяха едно приключение и съм благодарен, че си до мен“, написа съпругата на бившия президент на САЩ.

Мишел Обама е качила няколко кадъра. На първия виждаме нея и съпруга ѝ боси, на пясъка, държейки маратонките в ръце.

Двамата са направили сърце на плажа, в което са изписали своите имена, точно както много ученици и влюбени двойки правят.

„Обичам те“, написа още бившата първа дама, обръщайки се към Барак.

След 30 години – тя не е мръднала, но за него не знаем

От своя страна Барак Обама също не пропусна да изрази чувствата си към своята съпруга. 61-годишният мъж качи друга снимка от тяхната почивка край океана. На нея той е отпуснал рамо на нейното, като и двамата се усмихват на камерата.

„След 30 години не съм сигурен защо ти изглеждаш по същия начин, а аз не. Знам, че спечелих от лотарията онзи ден – това, че не можех да моля за по-добър партньор в живота. Честита годишнина, скъпа“, коментира г-н Обама с доза чувство за хумор.

Барак е споделил и снимка от сватбата си с Мишел, която на галено в поста си нарича Мише.

Много от последователите на двойката ги поздравиха за тяхната годишнина.

Двамата се венчаят след 3-годишна връзка

Мишел и Барак сключват брак през 1992 г. Това става след близо 3-годишна връзка, започнала със среща в Чикаго. Всъщност, двамата нямаше да се познават, ако тя не се записва на стаж в адвокатската кантора, в която работи той. След като той ѝ става ментор, любовта между тях пламва.

„Оженихме се в Trinity United Church of Christ на 3 октомври 1992 г. с повече от триста наши приятели, колеги и членове на семейството, натъпкани щастливо на пейките“, написа бившият президент в мемоарната си книга „Обетована земя“.

Междувременно бившата първа дама също разказва за сватбата им в своята книга, която пуска през 2018-а.

„Ако щяхме да правим сватбата в Чикаго, нямаше да съкратим списъка с гости. Имам голямо родословно дърво. Имах не само братовчеди, но и братовчеди на братовчеди, а тези братовчеди на братовчеди имаха деца, нито един от които не бих оставила. И всички те направиха деня по-смислен и весел“, обяснява тя.

Барак и Мишел имат две дъщери. Малия е на 24, докато Саша е с 3 години по-малка от нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари