IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Хърд на почивка с дъщеря си в Испания

7 октомври 2022 08 40

Актрисата е заснета в Палма де Майорка

БГНЕС

БГНЕС

Амбър Хърд се наслаждава на свободното време с дъщеря си. Няколко дни след пускането на трейлъра към филма за нейното мегадело срещу Джони Деп, актрисата избяга на топло в Испания.

През изминалия уикенд 36-годишната звезда е засечена в Палма де Майорка. Но не на плажа, а на детска площадка, заедно с малката Уна.

Хърд, облечена небрежно – със светлосини дънки и черно боди, прибрано в тях, е пускала едногодишното момиченце по пързалка в местен парк.

След като Хърд загуби битката срещу Джони Деп в съда, се оттегли от социалните мрежи и спря да споделя снимки с дъщеря си. И докато на съдебната скамейка бе тъжна и угрижена, то на детската площадка тя е заснета да се усмихва и да се радва на живота като майка.

Русокосата звезда сякаш най-сетне е истински щастлива, макар и отглеждаща сама малкото момиченце. Въпреки че се говори усилено, че Деп излиза със своята адвокатка, тя предпочита да пази мълчание по темата.

Припомняме, че актрисата се сдоби с дете след като се раздели с Деп, чрез сурогатна майка.

Заради мегаделото, Хърд вече няма толкова работа в киното, колкото преди. Това обаче не важи за Джони, който като че ли започва да подрежда наново живота си.

Джони Деп

БГНЕС

Очаква се актьорът да получи обезщетение от 10 милиона долара. Бившата му жена пък ще вземе само 2. Въпреки загубата, Хърд бе категорична, че ще обжалва решението.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари