IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селма Блеър: Често припадам на сцената

30 октомври 2022 12 00

Актрисата за участието си в шоуто Dancing with the Stars

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Селма Блеър винаги е била откровена относно борбата си с множествената склероза и участието ѝ в предаването Dancing with the Stars не е изключение.

По време на интервю с ET, 50-годишната актриса разказва как се справя с тежките репетиции, как поддържа темпото на останалите участници и какво е да бъдеш толкова физически активен с множествена склероза. ET успя да влезе в репетицията на Блеър и партньора ѝ Саша Фарбър, където актрисата представи помощното си куче Скаут и разкри, че част от работата му е да я предпазва по време на припадания.

Саша Фарбър сподели, че Блеър му е писала съобщение от летището, казвайки му че е припаднала, но вече е добре и съвсем скоро щяла да се присъедини към него в залата. Той ѝ предложил да си вземе почивка в този ден, но тя категорично отказала. Първоначално се били разбрали да тренират само два часа, но актрисата е настояла за още и останали в залата цели пет часа.

Родители за пример: Уилям и Кейт си взеха почивка заради децата

Неподправената Меган Маркъл за кралицата и бъдещето на Арчи и Лилибет

Мария Шарапова развълнува феновете си с очарователна снимка на сина си Теодор

„Проблемът е, че припадам доста. Това е и една от причините Скаут да е тук. Това не означава, че губя съзнание или че трябва да идва линейка. Просто ми причернява, губя ориентация и гравитацията ме дърпа надолу. Скаут се притичва на помощ, за да сложи тялото си под мен и да не се ударя в земята“, казва Блеър.

Звездата допълва, че много добре знае какво е състоянието ѝ, но в същото време иска да продължи да се бори и да покаже на всеки, че е способна да се съревновава с останалите. Казва, че след като дишането ѝ се нормализира и си върне мобилността, се чувства като у дома си на сцената.

В следващия епизод Блеър и Фарбър изиграха Румба с изненадваща промяна, а за фон бяха избрали песента For Your Eyes Only на Шийн Ийстън. „Тя ще носи превръзка на очите през целия танц. Това е голям риск... малко като Джеймс Бонд“, разкри преди танца Саша.

Танцьорът споделя, че през последните седмици на работа с Блеър, е разбрал, че тя се чувства много по-комфортно на сцената, когато е със затворени очи. Именно затова решава да предложи варианта с превръзката, за да премахне зрението ѝ и по този начин да увеличи способността на другите ѝ сетива.

Селма казва, че затварянето на очите е метод, който използва у дома, за да извърши различни задачи. „Признавам си, че по този начин се чувствам много по-добре. Така се успокоявам“, разказва тя. Допълва, че по този начин се успокоява и започва да мисли по-рационално.

Една от последните публикации на Блеър в социалните мрежи е колекция от снимки, показващи атмосферата зад кулисите на Dancing with the Stars. „Намерих приятели, семейство и любов, когато избягах от затвора снощи“, написа тя, имайки предвид танца си на песента Jailhouse Rock. Тогава актрисата беше облечена в черно-бяла минирокля на райе, цялата покрита с пайети. По време на изпълнението зрителите видяха шпагат и циганско колело, което успя да разплаче Сара Мишел Гелар.

Относно преживяването си в танцувалното предаване, Блеър казва, че е прекрасно да види какво може самата тя, като в същото време се надява да вдъхне увереност на хората като нея.

За още новини от света на звездите, модата и красотата следвайте и профила на Tialoto в Instagram и страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари