IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Голди Хоун и Кърт Ръсел като крал и кралица за рождения ден на внучка си

6 октомври 2022 11 00

Рани Роуз навърши 4 години

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Голди Хоун и Кърт Ръсел са готови на всичко, за да зарадват внучка си.

76-годишната актриса публикува снимка, на която позира заедно с дългогодишния си партньор по време на рождения ден на Рани Роуз. Дъщерята на Кейт Хъдсън навърши 4 години и очевидно партито е било кралско, тъй като Хоун и Ръсел са облечени като крал и кралица, а рожденичката е малка принцеса. Визията и на тримата изцяло покрива условията, като костюмите са в кралско синьо, допълнени от златни и сребърни корони.

„Честит четвърти рожден ден, прекрасна Рани Роуз! Ти си истинската кралица. Ще бъда твоя придворна дама, ако принцът е винаги до мен! Обичаме те!“, написа Хоун под снимката.

Гордата майка Кейт Хъдсън също сподели серия от снимки, за да почете важния ден на дъщеря си. Рани Роуз се ражда от връзката на актрисата с Дани Фуджикава, с когото се сгодява през 2021 година. Двамата започват да излизат през 2017-а, а година по-късно се ражда и Рани. Кейт има още две деца от двама различни мъже. 18-годишният ѝ син Райдър е от брака ѝ с Крис Робинсън, а 11-годишният Бингам се ражда от връзката ѝ с бившия ѝ годеник Мат Белами.

„Нашето прекрасно момиче е на 4! Честит рожден ден, Рани Роуз! Рани изпълва сърцата ни с любов, която посреща с ентусиазъм, красота и хумор. Празнувахме здраво днес... като принцеси“, написа актрисата.

В допълнение към трите деца на Хъдсън, Голди Хоун и Кърт Ръсел са баба и дядо на още четири внучета. Синът им Оливър има три деца – 12-годишния Бодхи, 15-годишния Уайлдър и 9-годишната Рио. Брат му Рио пък миналата година стана баща за първи път, посрещайки дъщеря си Бъди.

Щастливото семейство често се събира на червения килим или за празници през годината. По време на миналогодишните награди „Златен глобус“, Хоун и Ръсел бяха заобиколени от внуците си, които подкрепяха актрисата след номинацията ѝ за най-добра роля в комедия или мюзикъл.

Кърт Ръсел,

Снимка: Getty Images

За фотосесията на списание People за изданието им „Красота“ през 2020 година, Голди позира заедно с Кейт Хъдсън и Рани Роуз. В интервюто майка и дъщеря говорят за близката връзка между поколенията в семейството им. „Когато дъщерята има дъщеря, това е голяма работа. Наистина“, споделя Хоун пред изданието.

През февруари Хъдсън сподели за специалната си връзка с Рани и как тя се различава от тази с двете ѝ момчета. Актрисата разкрива, че двете дами обожават да прекарват време в кухнята, като Роуз се е превърнала в малкия ѝ помощник.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари