IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Светлана Гущерова поддържа форма с фастинг

5 октомври 2022 14 40

Критикуват я, че е твърде слаба

IStockphoto

IStockphoto

Светлана Гущерова призна, че поддържа фигурата си с фастинг. Плеймейтката отговаря на въпроси на фенове в Instagram, където разкри подробности за своя хранителен режим.

След като роди третото си дете, звездата получи критики за това, че е твърде слаба. Тя обаче побърза да уточни, че е в добро здраве.

„Освен че спазвам хранителен режим, правя и фастинг, като се храня на 18 часа и веднъж в седмицата на 24 часа“, призна тя.

Макар мнозина да смятат, че Гущерова е била на фастинг 8:16 – нискокалорично хранене по време на 8 часа и гладуване в следващите 16, тя разкрива, че е на по-строго периодично гладуване.

В края на септември Светлана сподели снимки от почивката си в Гърция в социалната мрежа. На част от тях бе без грим, което накара нейните последователи да отбележат, че едвам са я познали. Някои пък за пореден път я разкритикуваха, че е отслабнала твърде много.

„Нямам нищо против теб, но забелязах, че вече няма нищо останало от предишната Светлана... Толкова си се променила, отслабнала“, пише жена под един от нейните кадри.

Плеймейтката има три деца от Христиан Гущеров – едно момиче и две момчета. Последното – Кристиян-Валентин, се роди през април. Според близки до нея, тя няма нищо против да роди още едно дете и да увеличи семейството си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари