IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кардашян призна, че била принудена да направи инвитро

6 октомври 2022 10 50

Риалити звездата иска наследник от Травис Баркър

БГНЕС

БГНЕС

Кортни Кардашян призна, че била принудена да направи инвитро. Но натискът не дошъл от Травис Баркър, а поради факта, че вече е над 40 и биологичният ѝ часовник тиктака. Това стана ясно от нейно интервю за подкаста Not Skinny But Not Fat.

Риалити звездата обяснява, че ако една жена търси съвети за забременяване в интернет, на много места пише, че ако тя е над 40, а дори и под тази възраст, е добре да се ориентира към асистирана репродукция. По думите ѝ, една от причините е, че след определена възраст яйцеклетките намаляват и не са достатъчно качествени.

„Така че се почувствах малко притисната“, казва Кардашян, която иска да има наследник от 46-годишния си съпруг.

По думите на Кортни, тя вече е приключила целия инвитро цикъл и се надява „Бог да ги благослови с бебе“.

Междувременно сестрата на Ким Кардашян разказва и какво е да отглежда своите три деца заедно с тези на Баркър. „Има толкова много емоции, свързани с толкова много деца... Мисля, че сме на наистина добро място. Мисля, че сме наистина търпеливи и го правим бавно... с децата и просто държим всички на удобното им място“, споделя тя.

Докато децата на Кортни са по-малки (Мейсън на 12, Пенелопе на 10 и Рейн на 7), тези на Баркър вече са тийнейджъри. Барабанистът има син Ландън на 18, 16-годишна дъщеря на име Алабама. Освен това поддържа добри отношения с доведената си 23-годишна дъщеря от бившата му съпруга.

Още през март известната двойка разкри, че иска да има дете. И след като семейство Кардашян започна снимките на новото си риалити за платформата Hulu, те признаха в ефир за плановете за инвитро и дори показаха как отиват на консултация с лекар. По-късно започнаха слухове, че 43-годишната звезда е бременна.

Кортни Кардашян все още спи с 10-годишната си дъщеря

След като актрисата Кристина Ричи призна, че 8-годишният ѝ син все още спи в нейното легло, се оказа, че тя не е единствената звезда с този проблем. 10-годишната щерка на Кортни Кардашян е достатъчно голяма, за да носи грим, но не и за това да си ляга в своята стая.

Наскоро половинката на Травис Баркър разкри, че нейното момиченце все още желае да спи заедно с мама“,.

„Тя спеше с мен всеки ден, откакто се роди, и почти все още го прави“, каза 43-годишната звезда, която все още не живее под един покрив със своя съпруг.

По думите на Кортни, за нея това е напълно нормално, защото двете са доста близки.

„Тя е такава, дори не мога да го обясня. Тя е моето момиче, за което не се притеснявам“, казва гордо Кардашян.

Кортни неведнъж е споделяла снимки на своята наследничка в Instagram. Преди време тя се сдоби с критики за това, че е позволила на детето да си боядиса косата. След това тя получи негативни коментари, че момичето е едва на 10, а все по-често е с грим на кадрите в социалната мрежа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари