IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Развод ми дай: Том Брейди и Жизел Бюндхен си наеха адвокати

5 октомври 2022 18 00

Явно Том и Жизел няма да успеят да изгладят различията си

Getty Images

Getty Images

Феновете на красивата двойка Том Брейди и Жизел Бюндхен вероятно вече са с разбити сърца, тъй като супермоделът и спортистът са си наели бракоразводни адвокати и по всичко личи, че краят на тяхната приказка е факт. Изглежда съпрузите са се отказали да се мъчат да изглаждат различията си и са се насочили към крайния етап на отношенията си. Според Page Six и двамата вече са си наели адвокати, които да им помогнат да разделят мултимилионната си империя.

Както беше разкрито по-рано, от няколко месеца Том и Жизел живеят разделени, след като се изпокарват жестоко на лятната си семейна ваканция. „Всъщност никога не съм мислил, че този спор ще сложи край на брака им, но изглежда е така“, казва осведомен източник пред Page Six.

„Не мисля, че вече има път назад. И двамата си имат адвокати, които са се съсредоточили върху раздялата на финансите им.“ Вътрешни хора, близки до 45-годишния седемкратен шампион на Super Bowl и на 42-годишния супермодел казват, че и двамата са много ангажирани с живота на децата си и по-скоро ще се разберат за съвместно попечителство.

Двамата имат 12-годишен син Бенджамин и 9-годишна дъщеря Вивиан, а Брейди също така има един син Джак (15), който е от бившата му приятелка – актрисата Бриджит Мойнахан, но за когото Жизел полагаше също много грижи.

Том и

Снимка: BGNES

Според Page Six, двойката, която сключи брак през 2009 г., ще подаде молба за развод във Флорида, тъй като в момента всички живеят там, понеже Брейди играе за отбора „Буканиърс“ в Маями.

Друг източник, който познава добре съпрузите, твърди, че те обмислят разделяне на имотите си, които са на стойност 26 милиона долара.

Брейди е най-високоплатеният играч на НФЛ, а състоянието му се оценява на 250 милиона долара.

Според други източници разривът в семейството е започнал, след като легендарният куотърбек официално се пенсионира от големия спорт, а година по-късно обяви, че ще се завърне на терена. Това пък никак не се харесало на Жизел, която искала той да прекарва повече време с нея и децата.

Двойката строеше дом на остров Индиън Крийк, наречен „Бункерът на милиардерите“ в Маями, но строителството беше спряно, след като двамата се изпокараха.
Том и Жизел също така притежават апартамент в Трайбека, оценен на 3,6 милиона долара, както и имот за 5,7 милиона долара в Йелоустоун клуб на предприемача Майк Мелдман в Монтана. Смята се, че любимият имот на Бюндхен е техният ваканционен дом на полуостров Никоя в Коста Рика, където семейството често почива.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари