IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Марадона разкри какво се крие зад отслабването ѝ

6 октомври 2022 08 30

Далма се разделила с 18 кг заради усложнения след раждането

БГНЕС

БГНЕС

Една от дъщерите на Диего Марадона и Клаудия Вияфане – Далма, роди второто си дете това лято. Но вместо да я видим с повече килограми заради бременността, тя се появи в притеснителен вид. След като няколко месеца се спекулираше на какво се дължи нейното отслабване, тя разкри истинската причина. Оказа се, че наследничката на известния футболист е имала сериозни усложнения, а не се е подлагала на диета.

Седмица преди нейната дъщеря да навърши 3 месеца, младата жена споделя, че е свалила цели 18 килограма. Отговаряйки на въпрос на последователка какво е да е майка на две деца, тя разкрива, че е много щастлива, но изтъква, че в болницата е била в изключително тежко състояние.

„Не исках да знам нищо за оставането в болницата, защото Рома (първородната дъщеря) ме чакаше у дома. Очевидно нямах избор, защото разбрах, че не мога да стана сама от стола. Би било несправедливо да кажа, че е трудно предвид всички грижи, които получавам и удобствата, които имам на разположение“, разказва тя.

Далма Марадона посочва, че едно от усложненията, които получила след раждането с цезарово сечение, е анемия. Заради нея тя нямала никакви сили и дори не можела да вземе бебето на ръце.

По думите ѝ, тя трябвало да се погрижи както за каката, така и за бебето, което трябвало да кърми, но се оказало, че възстановяването с анемия е доста бавно и трудно.

Семейството помага на Далма с децата

Щерката на Марадона посочва, че ако не са били нейната майка, съпругът ѝ Андрес, както и други роднини, тя едва ли би се оправила сама след излизането от болницата. В социалната мрежа тя изтъква, че те са били на разположение 24/7.

За щастие, днес Далма е в отлично здраве и се радва на обичта на своите две дъщери. Тя роди най-малката през юли, докато другата – Рома, се появи на бял свят на 12 март 2019 г.

В началото на август щастливата майка сподели снимка от операционната, която натъжи мнозина, защото на нея тя прилича адски много на нейния известен татко. С кадъра тя благодари на целия екип, помогнал на малката Азул да се роди. Тогава тя изтъкна, че нейното второ цезарово сечение е било уникално преживяване, което би повторила, но все пак смята, че две момиченца са ѝ достатъчни.

Един от най-развълнуваните от появата на бебето в известната фамилия е неговата баба – Клаудия Вияфане. Преди то да проплаче в болницата, тя сподели в социалните мрежи, че няма търпение да го зърне. Тя от своя страна се радва и на още едно внуче – синът на Джанина Марадона, който се казва Серхио.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари