IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс над нещата – отново се снима гола

7 октомври 2022 11 00

Певицата се похвали с нова прическа

БГНЕС

БГНЕС

Бритни Спиърс показа за пореден път, че е над нещата и ще прави каквото си поиска. След като я разкритикуваха заради голите снимки, от които нейните деца се срамуват, тя пусна нови. Певицата показа как си почива без дрехи на плажа, без да се притеснява от коментарите за нея в социалните мрежи.

Бритни сподели серия от снимки, на които уж е скрила бюста и интимните си части с емотиконки, но въпреки това, нейните последователи се възмутиха и не пропуснаха да я порицаят за пореден път.

В първото си видео певицата показва, че има нова прическа, но след това виждаме колко много е изгоряла, позирайки по най-различни начини без горнище.

„Отрязах цялата си коса... Още не искам да я показвам“, написа тя. Но все пак изпод нейната розова шапка се виждат няколко кичура.

По-късно Спиърс качи още топлес кадри, на които е само по шапка с широка периферия.

Феновете: Бритни, спри се!

Много хора написаха под публикацията на изпълнителката, че уважават решението ѝ да се снима гола. Други обаче бяха категорични, че с нейните фотосесии без дрехи тя само се отдалечава от децата си.

„Това не е плаж за нудисти! Вижте облечените хора отзад“, „Това че можеш, не означава, че трябва!“, Бритни, красива си, но трябва да спреш да качваш такива неща. Помисли за момчетата си, как им влияе това“, гласят част от коментарите под нейните голи снимки.

Бритни не бърза за сцената

По-рано, след като един от синовете на певицата обяви публично, че не одобрява поведението ѝ и затова не иска да я вижда, мнозина изтъкнаха, че ако тя твори музика или има ангажименти, ще е по-различно. След това обаче звездата даде ясно да се разбере, че не бърза да се завръща на сцената.

„След 14 години е твърде късно. След всички унижения, които претърпях, предпочитам да стоя настрана, вместо да бъда част от света на забавленията“, категорична е тя.

Междувременно Бритни споделя различни снимки, от които научаваме, че тя е наблегнала на техники за справяне със стреса – като релаксация и визуализация. Освен това тя качва и бебешки публикации, което ни кара да мислим, че тя не се е отказала от възможността да зачене и да роди бебе на Сам Асгари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари