IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цветелина Янева в Париж за рождения ден

6 октомври 2022 14 40

Певицата стана на 33 години

IStockphoto

IStockphoto

Цветелина Янева избра да посрещне своя рожден ден в Париж. На 5 октомври тя стана на 33 и си направи стилна фотосесия във френската столица.

Певицата избра кукленска визия за своя празник. В профила си в Instagram тя сподели няколко снимки, на които я виждаме с кокетна рокля в светлорозово.

Янева позира на фона на Айфеловата кула с модел, който е ефектен дълъг шлейф. Роклята ѝ е на Alexander McQueen, с деколте тип лодка. Тя е съчетана с миничантичка и сандали на висок ток.

ДесиСлава, Николета Лозанова, Ирен Онтева, Мика Стоичкова, Джена, Ива Екимова и още куп звезди поздравиха изпълнителката за нейния рожден ден. И изтъкнаха колко добре изглежда с розовата визия.

Преди няколко дни рожденичката бе сред гостите на ревюто на Dior, част от Седмицата на модата в Париж. За него тя избра да носи кожен клин и тениска, съчетани с кожен каскет.

Миналия месец Цветелина Янева пусна най-новия си проект. В клипа към песента „Черните очи“ тя също носи тоалети в розово, като една от визиите ѝ е вдъхновена от Мерилин Монро.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари