IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулиана Гани очаква момче

6 октомври 2022 14 50

Плеймейтката призна, че е в шестия месец

IStockphoto

IStockphoto

Джулиана Гани очаква момченце. Плеймейтката разкри пола на бебето на специално парти, в компанията на бъдещия татко и близки приятели.

„Да, очакваме момче! За втори път ще бъда мъжка майка, а Давид няма търпение да стане батко!“, написа тя в социалните мрежи и качи видео, в което тя и Теодор съобщават щастливата новина на фона на голяма торта с фондан.

Освен че ще има още един син, Джулиана Гани разказа и пикантни подробности за връзката си с бащата на детето, която започнала, докато той още бил обвързан с друга.

В „Шоуто на Николаос Цитиридис“ по бТВ риалити звездата разкри, че в момента е в шестия месец.

От своя страна Теодор Гецов, който ще става татко за първи път, добави, че бебето е заченато в Египет, където двамата бяха през април тази година.

Бременната Джулка сподели още, че с Теодор е от близо година, като в началото имало привличане между двамата, но той бил зает, докато тя – свободна. „Той не спеше по цели нощи и мислеше“, каза тя на въпрос дали има угризения, че го откраднала.

Гани има по-голям син – Давид. Двегодишното момченце е от втория ѝ брак – с фитнес инструктора Илиян Найденов, с който се раздели бурно.

Междувременно, преди да се роди бебето, Джулиана и Теодор трябва да измислят къде ще живеят. Двамата признаха, че все още той е във Велико Търново, докато тя – ту в София, ту в Пловдив.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари