IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли е настроила и шестте си деца срещу Брад Пит

7 октомври 2022 08 30

Пит няма почти никакви отношения с наследниците си

Getty Images

Getty Images

Според нови информации Анджелина Джоли е успяла да настрои и шестте си деца срещу баща им Брад Пит и то до такава степен, че той няма почти никакви отношения с никое от тях.

Източници, близки до бившата двойка твърдят пред сайта TMZ, че Брад не е успял да запази връзката си с децата, след раздялата си с Джоли, най-вече защото тя години наред го е представяла пред тях като насилник и лош баща и в крайна сметка това им е повлияло.

Наскоро Джоли разкри подробности за физическото насилие, което е преживяла по време на брака си с актьора. Тя твърди, че Пит е малтретирал нея и децата им по време на пътуване със самолет от Франция до Калифорния през 2016 г. Пит отрече обвиненията категорично, но Джоли поиска от властите да повдигнат обвинение срещу актьора.

Според източник, близък до Пит, той има „ограничена и обтегната връзка с децата в резултат на кампанията на Джоли за отчуждаването му от тях“.

В крайна сметка, когато още преди шест години се стигна до раздялата на двойката след инцидента в самолета, ФБР не повдигна обвинения срещу актьора, след като проведе разследване и стигна до извода, че обвиненията са недостатъчни и има липса на доказателства.

Представител на Пит каза пред CNN във вторник, че „версията на Джоли продължава да се развива всеки път, когато тя я разказва с нови, необосновани твърдения“.

„Пит пое отговорност за това, което е направил, но няма да поеме отговорност за това, което не е направил. Тези нови обвинения са напълно неверни.“, допълни говорителят му.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Pitt (@bradplt)

В последните години Джоли положи огромни усилия, за да се опита да убеди съдията по делото за развод, че Пит е неподходящ родител, който не заслужава попечителство. В крайна сметка съдията даде на бившата двойка равно попечителство, което означава, че той е отхвърлил твърденията на актрисата от „Злодеида“ за малтретиране.

TMZ твърди още, че макар самият Брад никога да не е казвал лоша дума за майката на децата си публично, тя все пак е успяла да отрови отношенията му с децата им. Смята се, че Брад е дълбоко наранен от всичко, което се е случило в личния му живот през последните години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Варна ( преди 1 година )
КАТО СА ДЕЦА НЕЗНАЯТ ЛИ КОЕ ДОБРО ЗА ТЯХ,КОЕ ЛОШО. ДЕЦА ТА НЕСА ГЛУПАВИ .ТОВА СА ШЕСТ ГОЛЕМИ ,НЯМА ДОБЪР АЛКОХОЛИК КАКЪВТО Е ПИТ.ДЕЦА
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар