IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шанина Шейк показа новородения си син

11 октомври 2022 11 00

Красавицата се е вдъхновявала от Риана за стила си по време на бременността

Getty Images

Getty Images

Шанина Шейк, която се сдоби с първото си дете на 16 септември, вече сподели и кадри с малкия. Супермоделът качи снимки на сина си Зай, който е първороден за нея и приятеля ѝ Матю Адесуян (шеф на звукозаписна компания от Лос Анджелис).

Преди една седмица 31-годишният модел, който е от саудитски, пакистански, литовски и австралийски произход, сподели кадри с безценния дар в профила си в Instagram, до които написа радостно: „Добре дошло на света, бебе Зай Адесуян Матю. Влюбени сме в теб!“

„Отделих това време, за да се приспособя към графика на бебето си и да разбера ролята на майката. Внасянето на живот в този свят е красиво предизвикателство. Ще се радвам скоро да споделя опита си“, написа тя на своите три милиона последователи в социалната мрежа.

Звездата от модния подиум обяви бременността си през май. Бившият модел на Victoria’s Secret публикува три снимки на растящото си коремче и написа под тях: „На новата любов на моя живот, благодаря, че ме избра да бъда твоя майка. Винаги съм те искала, откакто се помня, и на моменти търпението ми беше подложено на изпитание. Моментът трябваше да бъде подходящ и мога да кажа с увереност, че съм готова да бъда твой водач, защитник и най-добър приятел.“.

Наскоро красивата нова майка пък сподели, че е черпила вдъхновение за стила си по време на бременността си от самата поп дива Риана. Австралийската красавица каза, че се е обличала по-дръзко през последните девет месеца, именно по модела на Рири, която също изкара цялата си бременност с разголен корем.

„Риана определено проправи пътя на една нова тенденция – и това дори не е тенденция. Мисля, че става въпрос за променяне на разбирането, че след като една жена е бременна, животът ѝ е сложен на пауза“, казва Шейк.

Шанина Шейк

Снимка: Getty

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари