IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Радост на земята: Всичките седем деца на Хилария и Алек Болдуин

10 октомври 2022 17 40

Актьорът заяви, че няма по-големи късметлии от тях

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Алек и Хилария Болдуин не могат да се нарадват на голямото си семейство.

Преди дни инструкторката по йога сподели нов кадър със седемте си деца, но този път от първата им официална фотосесия след раждането на Илария Каталина Ирена. Момиченцето се появи на бял свят на 22 септември и е трето дамско попълнение в семейството, като момчетата водят само с едно повече. На красивата снимка братята и сестрите лежат в различни посоки с глави една до друга и са облечени в бели и бежови тоалети.

„Обичам ви. Всички вас“, написа Алек под семейния кадър, добавяйки „Кой е по-голям късметлия от нас?“. Актьорът, който наскоро приключи с едно от делата по злополучната стрелба на снимачната площадка на филма Rust, е баща и на 26-годишната Айрланд, която споделя с бившата си съпруга Ким Бейсингър.

Алек и Хилария са родители още на Едуардо (2), Ромео (4), Леонардо (6), Рафаел (7), Мария Лусия (1) и Кармен (9). В сряда гордата майка сподели снимка на най-голямата си дъщеря, показвайки как се включва в къпането на Илария. „Бебе Ила обожава ваните“, написа тя под кадъра, добавяйки, че голямата ѝ сестра е професионалист в масажите на краката. Тя се пошегува и с размера на семейството си, пишейки, че кърми за милионен път.

Преди седмици Алек също говори за важността от семейната подкрепа на фона на трудната си година. „Тези деца. Всички те, родени в 212. Една и съща болница“, написа той под серия от снимки в социалните мрежи. Допълни, че първите четири са родени в една и съща стая, докато останалите три са били в друга, но отново в същата болница.

„Сърцето ми беше разбито хиляди пъти тази година. И нещата може никога да не са същите за мен“, написа още актьорът, намеквайки за инцидента на снимачната площадка от 21 октомври 2021 година. Тогава той държеше пистолет, който незнайно как е бил зареден с истински патрони и стреля към камерата, държана от оператора Халина Хътчинс. Тя загива на място, а режисьорът Джоел Соуза е ранен в рамото. Алек и до днес остава непоколебим относно своята невинност.

Миналата седмица актьорът и вдовецът на Хътчинс – Матю – се разбраха извън съда и делото беше прекратено. Така се даде и зелена светлина за продължаване на снимките по филма Rust, което разгневи голяма част от феновете. Според тях, по този начин се показва, че името винаги определя присъдата и когато човек е известен, той може лесно да се измъкне от отговорност. Освен това те критикуваха и Матю, който получи ролята на продуцент на филма.

„Много неща се промениха. Но семейството ми ме държи жив. Те са причината за моя живот“, каза Алек в социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари