IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клои Кардашян премахна тумор от лицето си

12 октомври 2022 18 00

Риалити звездата беше забелязана с лепенка на скулата

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Клои Кардашян реши да сподели детайли за здравословното си състояние, след като се подложила на операция.

В серия от съобщения, публикувани в историите ѝ в Instagram, риалити звездата обясни, че наскоро е видяла множество таблоидни истории относно лепенката върху лицето, която носеше на Седмицата на модата. След като нищо от написаното не се доближавало до истината, Кардашян решила да сподели всичко, през което е преминала през последните месеци.

„След като забелязах малка подутина на лицето и помислих, че е просто голяма пъпка, реших да си направя биопсия седем месеца, след като не се махна“, започва разказа си Клои. Допълва, че си е направила втора биопсия, защото лекарите ѝ казали, че виждат нещо изключително рядко за нейната възраст и не били сигурни в диагнозата.

„Няколко дни по-късно ми беше казано, че трябва да се подложа на спешна операция за премахване на тумор от лицето ми“, казва тя. Обажда се на семейния лекар и приятел д-р Гарт Фисчър, когото описва като един от най-добрите хирурзи в Бевърли Хилс, защото е знаела, че ще се погрижи добре за лицето ѝ. За щастие, лекарят успял да премахне всичко и Клои в момента е във възстановителен период.

Казва, че за момента хората ще виждат все повече от лепенката ѝ, защото няма лекарско разрешение да я премахне. Когато това стане, по думите ѝ, на мястото ще има лек белег и вдлъбнатина, където е бил туморът. „Но дотогава се надявам да се насладите на прекрасните лепенки за лице“, пошегува се звездата.

Тя решила да сподели за състоянието си, защото иска да насърчи все повече хора да се преглеждат навреме и да не пренебрегват здравето си. „На 19 години имах меланома на гърба си. Направих си операция, за да я премахна, но съм предразположена към рак на кожата. Дори хората, които не изпитват подобни проблеми, трябва редовно да се преглеждат“, категорична е тя.

В края на публикацията си Клои благодари на лекарите, добавяйки че е имала огромен късмет да ѝ открият тумора толкова рано.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари