IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Недостижим пример: Камила Паркър-Боулс опита да наподобява Елизабет II

24 октомври 2022 10 40

Съпругата на крал Чарлз III остава недолюбвана

Снимка: БГНЕС

След като стана кралица, Камила внимателно се опитва да спечели уважението и лоялността на британците. И за това тя е готова на всичко, дори да опита да следва отличителните черти на Елизабет II.

Известно е, че Нейно Величество обичаше кучетата си и беше много привързана към тях. Коргитата дори са се превърнали в символ на британската монархия.

Те многократно са се появявали в портрети с кралицата и са заставали на кориците на списания с любимата си стопанка. И така, по случай честването на 90-ия си рожден ден, Елизабет II участва с любимците си за корицата на изданието на Vanity Fair през 2016 г.

Камила реши да опита подобна техника, само че с различна порода – Джак Ръсел териери. Ден преди това съпругата на Чарлз III позира за корицата на списание Country Life с любимите си Бет и Блубел.

Въпреки че фотосесията се оказа красива, британците не оцениха усилията на Камила. Сега тя е осмивана в социалните мрежи, първо, заради жалките си опити да имитира Елизабет II, и второ, много фенове на кралското семейство бяха изумени от самия стил на фотосесията, който намериха за безвкусен и неподходящ.

На снимките Камила украси домашните си любимци с перлени огърлици.

Припомняме, че досега Камила не успя да спечели не само народната любов, но дори и симпатиите на всички членове на кралското семейство. И така, тя все още не е получила любов от децата на съпруга си, принцовете Уилям и Хари. Факт е, че и до днес не могат да ѝ простят краха на брака на принц Чарлз (бъдещият Чарлз III) с майка им принцеса Даяна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари