IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Общо бъдеще: Тейлър Суифт и Джо Алуин си купуват мебели

21 октомври 2022 08 40

Наближава ли сватбата?

Getty Images

Getty Images

Тейлър Суифт по принцип пази връзката си с красавеца Джо Алуин далеч от очите на обществеността, но миналата седмица двамата се разходиха заедно из мебелните магазини в Ню Йорк и естествено бяха уловени от папараците. Въпреки това влюбените не се притесниха, а продължиха да се усмихват щастливо, като видимо се вълнуват от създаването на общо гнездо.

Публичната поява на Тейлър и Джо идва няколко дни преди излизането на нейния 10-и студиен албум Midnights на 21 октомври. 32-годишната попзвезда наскоро разкри, че в албума има песен, която се казва Lavender Haze и която е посветена на любовта ѝ към британския актьор.

В началото на юли се появи информацията, че Тейлър се е сгодила за 31-годишния си приятел, с когото са заедно от близо 6 години. Досега двойката не е коментирала слуховете за годеж, но е факт, че двамата са гаджета от края на 2016 г., след като се запознаха на бала Met Gala в Ню Йорк по-рано същата година.

Изпълнителката на хита „I Knew You Were Trouble“ разкри наскоро в своята поредица в TikTok Midnights, Mayhem & Me защо е кръстила песента си за Джо Lavender Haze с думите: „Попаднах на фразата „лавандулова мъгла“, докато гледах сериала „Момчетата от Медисън авеню“. Запомних я, защото реших, че звучи страхотно, а се оказа, че това е често срещана фраза, използвана през 50-те години, като описание, че си влюбен.“

Тя добави: „Предполагам, че теоретично, когато сте в лавандулова мъгла, ще направите всичко, за да останете там и да не позволите на хората да ви свалят от този облак. Мисля, че много хора сега, не само публичните личности, са изправени пред това предизвикателство, защото живеем в ерата на социалните медии. Аз имам връзка от шест години, но гледах да избягвам слуховете, таблоидните истории или просто да ги игнорирам. Тази песен е нещо като акт на игнориране на тези неща, за да защитим истинските неща.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????? (@ready4it13)

Вестник The Sun наскоро писа, че певицата носи годежен пръстен само „зад затворени врати“ и че двойката е съобщила за годежа си само на своите най-близки приятели и роднини.

Приятел на двойката каза пред изданието: „Тейлър и Джо са невероятно щастливи и много, много влюбени. Всъщност те са сгодени от няколко месеца, но са казали само на най-близкия си кръг – основно на семействата си и на доверени, много стари приятели. Всички са се заклели да пазят тайната им.“

Друг вътрешен човек твърди, че Джо е подарил на Тейлър красив пръстен, но тя го носела само когато си е у дома. Отново, само шепа хора знаели подробности за сватбата им, която се счита, че предстои съвсем скоро.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари